Groep Colruyt

Halle, 18/01/2008

Nieuw in Mol: Collect&Go doet de boodschappen in uw plaats!

Vanaf maandag 21 januari 2008 biedt Colruyt Mol (Rozenberg 64) de inwoners van Mol en omstreken een nieuwe service aan. Met Collect&Go kan u in enkele muisklikken, wanneer u dat wil, uw boodschappen doen via internet en ze de volgende dag al oppikken aan het afhaalpunt, in uw Colruyt-winkel.

Deze unieke service, die ondertussen al 8 jaar bestaat en al 74 Belgische afhaalpunten telt, kent een groeiend succes. De Collect&Go-service biedt volgende voordelen:

o Makkelijk
De klant doet zijn boodschappen op www.colruyt.be wanneer hij wil: 24 u op 24, 7 dagen op 7.

o Kwaliteit en keuze
De klant kiest uit het volledige assortiment van Colruyt, waaronder ook alle verse producten, diepvriesproducten, vlees, enz. Om de kwaliteit en de versheid van de gekozen producten te garanderen, zetten onze medewerkers de boodschappen pas klaar op de dag dat de klant ze komt afhalen. En uiteraard worden fruit en groenten, vlees, diepvriesproducten, enz. bewaard in een koelkast of diepvriezer.

o Laagste prijzen en Rode Prijzen Colruyt
Collect&Go vergelijkt met andere grote supermarkten uit de buurt en garandeert u de laagste prijzen. Collect&Go laat u ook profiteren van de Rode Prijzen uit de Colruyt-folders.

o Snelheid
Op de afgesproken dag staat alles klaar! Enkel nog betalen en de boodschappen meenemen. Deze worden zorgvuldig geschikt in herbruikbare plooiboxen, met een waarborgsysteem. De servicekost zelf bedraagt slechts 4,50 euro.

Meer info? Surf naar www.colruyt.be > Collect&Go of bel naar Jean-Pierre Roelands (Commercieel directeur Colruyt) op 02 360 10 40.