Nieuwe LNV-Attachés Benoemd

In de buitenlandse dienst van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) zijn nieuwe attachés benoemd in Kiev, Boekarest, Caïro, Warschau, Madrid, Berlijn en Brussel. De LNV-attachés beginnen rond de zomer van 2008 met hun werkzaamheden. De benoemingen zijn voor maximaal vier jaar.

LNV-attachés vertegenwoordigen het ministerie van LNV in het buitenland en zijn werkzaam bij de Nederlandse ambassade. De belangrijkste taken van de buitenlandse dienst van LNV zijn bilaterale en multilaterale samenwerking, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening en beleidssignalering.

De heer ir. ing. M.Y. Brouwer (43) wordt LNV-raad in Kiev met als werkgebied Oekraïne. Hij volgt de heer ir. A.A. Verhagen op die zal terugkeren naar het ministerie in Den Haag. Meeuwes Brouwer is sinds 1998 in dienst van het ministerie van LNV. Hij was werkzaam als Senior Medewerker bij de directie Internationale Zaken en is momenteel LNV-raad in Boekarest.

De heer ir. H.L.M. van Wissen (57) wordt LNV-raad in Boekarest met als werkgebied Roemenië, Bulgarije en Griekenland. Hij volgt de heer ir. ing. M.Y. Brouwer op. Herman van Wissen is sinds juni 1979 in dienst van het ministerie van LNV. Hij was onder meer werkzaam bij de Rijksdienst voor de Keuring van Vee en Vlees en bij de directie Kabinet en heeft als LNV-attaché het ministerie in Brazilië, de Sovjet Unie en Spanje vertegenwoordigd. Herman van Wissen is momenteel LNV-raad te Cairo.

De heer dr. ir. J.G. van der Beek (55) wordt LNV-raad in Caïro met als werkgebied Egypte. Hij volgt de heer ir. H.L.M. van Wissen op. Hans van der Beek is sinds september 2001 in dienst van het ministerie van LNV. Hij is sinds 2006 Projectleider bij de Plantenziektekundige Dienst van het ministerie en was daarvoor LNV-raad in Abu Dhabi en Riyadh.

De heer ing. R.A.P.N.M. Tans (57) wordt LNV-raad in Warschau met als werkgebied Polen, Letland en Litouwen. Hij volgt de heer drs. ing. A.W. Verhey op die zal terugkeren naar het ministerie in Den Haag. Raymond Tans werkt sinds 1974 bij het ministerie van LNV. Momenteel is hij werkzaam als Senior Beleidsmedewerker bij de directie Internationale Zaken. Daarvoor werkte hij als LNV-attaché te Berlijn en Bonn.

Mevrouw mr. S.M.C. Deepen - Struik (40) wordt LNV-raad in Madrid met als werkgebied Spanje, Marokko en Portugal. Zij volgt de heer mr. C.J. Heringa op die zal terugkeren naar het ministerie in Den Haag. Sylvia Deepen is sinds 2003 in dienst bij het ministerie van LNV. Zij heeft zich bij de directie Internationale Zaken onder meer bezig gehouden met het project 'Nachbarland Niederlande'. Momenteel is Sylvia Deepen LNV-attaché in Berlijn.

De heer A. Veldhuizen MBA (44) wordt LNV-attaché in Berlijn met als werkgebied Duitsland en Zwitserland. Hij volgt mevrouw mr. S.M.C. Deepen-Struik op. Arie Veldhuizen werkte de afgelopen jaren als Beleidsmedewerker bij de directie Industrie

en Handel.

Mevrouw mr. J.M. Smolders (29) wordt LNV-attaché bij de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Europese Unie in Brussel. Zij volgt mevrouw S.J.C.W. Bont-van Tilburg op die zal terugkeren naar het ministerie in Den Haag. Anneke Smolders is sinds 2004 in dienst bij het ministerie van LNV als wetgevingsjuriste bij de directie Juridische Zaken.

Noot voor redacties (