Gemeente Hoorn


Collegespreekuur stopt, collegeleden altijd bereikbaar

21 januari 2008 - De collegeleden hebben vanaf het nieuwe jaar geen vast spreekuur meer zoals in het afgelopen jaar het geval was. Wel blijft het uiteraard altijd mogelijk om (persoonlijk) in contact te komen met een collegelid.

Het vaste collegespreekuur op maandagavond stopt omdat er minder behoefte aan is dan vooraf gedacht. De collegeleden blijven uiteraard zoals altijd (persoonlijk) bereikbaar. Niet alleen op afspraak, maar ook bijvoorbeeld tijdens diverse (publieks)bijeenkomsten en optredens in de stad. In plaats van een vast spreekuur kan men telefonisch een afspraak maken met een collegelid. Om mensen sneller en beter van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat ze bij het juiste collegelid zijn, wordt bij het maken van een afspraak altijd gevraagd naar wat men wil bereiken en wat de reden van de komst is. Hoe een collegelid is te bereiken, is hieronder te vinden.

Burgemeester dr. G.O. van Veldhuizen (0229) 252214, e-mail: o.van.veldhuizen@hoorn.nl (openbare orde en veiligheid, regionale samenwerking, burgerzaken, onderzoek en statistiek, vrede en internationale samenwerking, juridische en bestuurszaken, art. 170 Gemeentewet tijdige beleidsvoorbereiding en -uitvoering, samenwerking, kwaliteit burgerparticipatie, bezwaar, klachten, burgerjaarverslag, behartiging gemeentebelangen)

Wethouder J.H. van Es (0229) 252210, e-mail: j.van.es@hoorn.nl (financiën, ruimtelijke ordening - inclusief verkeersplanologie, stadsvernieuwing, volkshuisvesting)

Wethouder C.A. van der Maat (0229) 252210, e-mail: c.vd.maat@hoorn.nl (verkeer, openbaar vervoer en waterstaat, kunst en cultuur, monumentenzorg, milieu, intergraal veiligheidsbeleid, toerisme, facilitaire zaken)

Wethouder mevrouw C.G. van Weel-Niesten (0229) 252208, e-mail: c.van.weel@hoorn.nl (stadsbeheer, kermissen, wijkaanpak, speelplekken, sport - binnen- en buitensporten, vastgoed, personeel en organisatie)

Wethouder J.A. de Boer (0229) 252209, e-mail: j.de.boer@hoorn.nl (arbeidsmarkt- en werkgelegenheidsbeleid, sociale zaken, economische zaken, evenementen, communicatie, informatievoorziening en communicatietechnologie, aanpak huiselijk geweld, dak- en thuislozen)

Wethouder R.J.R. Witteveen (0229) 252209, e-mail: r.witteveen@hoorn.nl (welzijn, volksgezondheid, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, onderwijs en educatie, onderwijshuisvesting, recreatie en sportactivering, integratie)