Project Gemeente Westland

De Secretaris in Naaldwijk
Ondertekening overeenkomst voor bouw De Secretaris in Naaldwijk Publicatiedatum: 21-01-2008

Dit is een gezamenlijk persbericht van de gemeente Westland, De Tuinen Planontwikkeling en Bouwfonds Property Development*.

Op vrijdag 18 januari 2008 is formeel de samenwerking vastgelegd tussen de partijen die betrokken zijn bij de bouw van het appartementencomplex De Secretaris aan de Secretaris Verhoeffweg in Naaldwijk. Op die dag ondertekenden wethouder T.A.M. Duijvestijn van de gemeente Westland, de heren J. Kester, W.G. Koelemij en P.A.M. van der Valk als vertegenwoordigers van De Tuinen Planontwikkeling en de heer C.C.J. Vermeulen van Rabo Vastgoed de samenwerkingsovereenkomst Patijnenburg.

Na de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst starten de Tuinen Planontwikkeling en de bouwcombinatie Vof Patijnenburg op de locatie aan de Secretaris Verhoeffweg met de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van het appartementengebouw.
Medio maart start de bouw officieel en zal de eerste paal geslagen worden van dit prestigieuze project. De verkoop van de 59 appartementen is al gestart. Er zijn nog enkele appartementen te koop.


* Bouwfonds Property Development is de tijdelijke merknaam die wordt gehanteerd voor de Development divisie van Rabo Bouwfonds, voortgekomen uit Bouwfonds MAB Ontwikkeling en Rabo Vastgoed.