Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 21 januari 2008

Vacansoleil sponsor Skil-Shimano wielerploeg

Vacansoleil Camping Holidays is met ingang van 2008 sponsor van het Skil-Shimano professional cycling team. Op 15 januari werd de wielerploeg in Mallorca aan de Europese pers gepresenteerd. Tijdens de presentatie werd Vacansoleil geĂŻntroduceerd als sponsor van de ploeg.

De Skil-Shimano wielerploeg bestaat uit jonge, ambitieuze Europese en Aziatische renners, waarbij de sportieve verbetering van jonge coureurs volgens strikt ethische principes een belangrijk doel is. Dit geeft het team een frisse, herkenbare identiteit. In 2008 verwacht Skil-Shimano goede sportieve resultaten en uitnodigingen voor prestigieuze internationale wedstrijden in Europa en daarbuiten.

Vacansoleil ziet parallellen in zijn ambities en in die van de wielerploeg. De naam van Vacansoleil zal in 2008 op de broek van de renners van Skil-Shimano staan.

De sponsoring van de wielerploeg is onderdeel van de pan-Europese invulling van het Vacansoleil sponsor beleid. Vacansoleil heeft verkoopkantoren in 9 Europese landen, en is reeds sponsor van diverse voetbalclubs. De keuze voor de wielersport is een logische aanvulling om de naamsbekendheid van Vacansoleil in Europa te promoten.

EINDE BERICHT