Ingezonden persbericht


AphrodisiA is een grappig en spannend spel. Eerst speel je met je partner om het goed uitvoeren van romantische opdrachten. Aandacht geven aan elkaar met woorden, massages en uitdagende verleidingen; daar gaat het om. Als de vonk dan overslaat mag de 'verliezer', de 'winnaar' op sexy wijze 'belonen'. Of toch niet...? In de wereld van de liefde kunnen rollen snel omdraaien!

Het spel verschilt qua inhoud en vormgeving van reeds bestaande spellen. Qua inhoud is het spel meer dan andere voornamelijk gericht op aandacht geven aan elkaar en niet direct alleen op sex. Ook gaat het niet om algemene kennis over liefde of sex, maar juist om elkaar kennen en beter te leren kennen. Wij krijgen veel leuke reacties van spelers, waarbij zij aangeven dat het de een spannende vonk teweegbracht en dat ze veel hebben gelachen bij het spelen. Qua vormgeving is het in tegenstelling tot veel andere spellen echt ontworpen in de sfeer en stijl van deze tijd, zonder ordinair te zijn.

AphrodisiA is in verschillende winkels verkrijgbaar en kost ^ 19.95. Je kan het spel ook voor ^ 21,95 inclusief verzendkosten direct bestellen, voor jezelf, een vriend of vriendin. Je krijgt het dan mooi verpakt in je brievenbus of het valt op de mat van degene naar wie je het wilt laten sturen. Als het een cadeau is dan kunnen we het ook voorzien van een persoonlijke boodschap. Leuk voor Valentijn of gewoon een spannende afspraak...

Voor meer informatie en afbeeldingen zie www.aphrodisia.nl.

Bengeltje Enterprise
Silvia Minnema & Edwin Bakker

T 020 67 11 745
M 06 448 46 158
E info@bengeltje-enterprise.nl
I www.bengeltje-enterprise.nl / www.aphrodisia.nl

Styling Creatie Marketing Productie