Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Orbrix wint SAP Sales Excellence Club Award 2007

Prijs bevestigt marktleiderschap in SAP Business One voor MKB

Arnhem, 21 januari 2008 - Orbrix, dé sales- en servicepartner voor SAP Business One in Nederland, heeft de SAP Sales Excellence Club Award 2007 in de categorie SAP Business One gewonnen. Deze award wordt jaarlijks - in alle Europese landen - toegekend aan de leverancier die de meeste SAP Business One-applicaties en -licenties verkocht heeft. Met het winnen van de prijs bevestigt SAP Gold Channel Partner Orbrix dat het de onbetwiste marktleider is in SAP Business One in Nederland. Orbrix kreeg de prijs op 17 januari jl. uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Westergasfabriek te Amsterdam.

De organisaties die meedongen naar de SAP Sales Excellence Club Award in de categorie SAP Business One dienden aan verschillende criteria te voldoen. Zo moesten ze deelnemen aan het SAP PartnerEdgeTM-programma, een erkende SAP PartnerEdge-status hebben (Gold, Silver of Associate), een businessplan overleggen met een doelstelling voor het aantal verkochte softwarelicenties en dit plan deponeren via de SAP Channel Partner Portal-site.

De winnaar werd gekozen op basis van een transparante meetmethode: een puntensysteem, waarbij punten te verdienen waren voor het aantal gecertificeerde medewerkers, het aantal nieuwe klanten, het percentage gerealiseerd businessplan, de totaalomzet en de klanttevredenheid. Orbrix behaalde het grootste aantal punten van de deelnemende partijen en werd daarmee prijswinnaar. Naast de prijs won het bedrijf tevens een geheel verzorgde vierdaagse reis voor twee personen naar Lapland, Finland.

"Orbrix heeft in 2007 een grote stap voorwaarts gezet als toonaangevende ICT-dienstverlener in het MKB. Daarmee is het instrumenteel geweest voor de dubbelcijferige groei die wij in 2007 in de Business One-markt geboekt hebben. Orbrix is dan ook een van onze belangrijkste partners om onze positie in het MKB verder te versterken," aldus Rinse Tamsma, Directeur MKB bij SAP. "De prijs die Orbrix gewonnen heeft, onderstreept zowel zijn vooraanstaande positie als dienstverlener in de Nederlandse MKB-markt als zijn vooraanstaande positie als partner bij onze verdere groei in dit segment. In feite is het geen prijs die wíj hebben toegekend, maar een prijs die de klanten van Orbrix hebben toegekend uit waardering voor de kennis en kunde van het bedrijf."

"Ik zie de SAP Sales Excellence Club Award als een erkenning van het commitment en de energie die wij de afgelopen jaren in SAP Business One gestoken hebben," zegt Mario Röttjers, Directeur van Orbrix. "Wij zijn SAP-partner van het eerste uur: we hebben van het begin af aan meegeholpen SAP Business One in de markt te zetten. Al die tijd hebben wij een gestage groei doorgemaakt, van om en nabij de honderd procent op jaarbasis. Zo zijn we marktleider in het MKB geworden en hebben we een grote bijdrage kunnen leveren aan het succes van SAP Business One in het MKB. Daarnaast zie ik de prijs als een bevestiging van het feit dat we de juiste keuzes maken en de juiste investeringen doen in kwaliteit, mensen en marktpositie."

WEBSITE

PERSARCHIEF

SAP BUSINESS ONE

REFERENTIES

Over Orbrix
Orbrix is sinds 2003 dé sales- en servicepartner voor SAP Business One: de gebruiksvriendelijke, krachtige en betaalbare bedrijfssoftware voor het midden- en kleinbedrijf. Orbrix bedient dertig procent van de Business One-klanten in Nederland. Orbrix biedt hun toegevoegde waarde in de vorm van een uitgebalanceerd pakket diensten, bestaande uit installatie, projectmanagement, applicatieconsultancy, businessconsultancy, technische consultancy en training. Orbrix richt zich daarbij met name op de sectoren Handel & assemblage, Zakelijke dienstverlening, Projectmatige productie en Seriematige productie. Orbrix behoort tot een select gezelschap van bedrijven in Europa die het SAP Gold Channel Partner-logo mogen voeren.

Orbrix maakt sinds 2006 deel uit van de Superp Groep. Superp legt zich toe op het beheren, implementatie en optimalisatie van SAP systemen. Orbrix en Superp completeren elkaar en voorzien klanten als collectief van een SAP full-serviceconcept.

Het hoofdkantoor van Orbrix bevindt zich in Arnhem. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Zwolle en Geldermalsen waar ook het hoofdkantoor van de Superp Groep staat.

Voor meer informatie: www.orbrix.nl.