Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Casper Barendse start Professional Finance B.V.

Nieuw intermediair faciliteert vrije beroepensector bij bedrijfsmatige financieringen

Amstelveen, 21 januari 2008 - Casper Barendse (36) start de onderneming Professional Finance B.V. Als managing director is Barendse verantwoordelijk voor de uitbouw van de dienstverlening op het gebied van financieringen en leaseoplossingen aan ondernemers in de vrije beroepensector.

Professional Finance
Professional Finance is een onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in de bemiddeling van ondernemingsfinanciering en leaseoplossingen voor ondernemers in de vrije beroepensector, zoals advocaten, notarissen, accountants, belastingadviseurs en medici. Professional Finance zet zich in voor een betere service, snellere dienstverlening en scherpere tarieven. Dit is mogelijk doordat de vrije beroepsbeoefenaren een laag continuïteitsrisico kennen in vergelijking met andere ondernemers. Met financiële instellingen zoals banken en leasemaatschappijen zijn gunstige afspraken gemaakt ten behoeve van financieringen voor de doelgroep.

Casper Barendse
Barendse is van huis uit ondernemingsjurist. In 1999 was Barendse als medeoprichter betrokken bij de fusie en overname adviesorganisatie Mazars Berenschot Corporate Finance B.V. Voordien was hij werkzaam als consultant bij Deloitte Corporate Finance. Barendse: 'De klanten van Professional Finance krijgen door deze nieuwe aanpak meer service, snelheid én scherpere tarieven dan andere ondernemers. Voor complexere financieringen, zoals hypotheken, toetredingen of overnames, blijft de bank het loket voor advies. Voor eenvoudige, werkkapitaalgerelateerde zaken en lease is Professional Finance de snelsteen eenvoudigste weg naar een financiering.

Noot voor de redactie,