Ingezonden persbericht


De nieuwste trends ook in Maasmechelen Village
New Arrivals in outlet paradijs

Maasmechelen, januari 2008 ­ Nog even en dan komen in Maasmechelen Village outlet shopping de New Arrivals binnen. Helemaal toegespitst op de nieuwste modetrends van spring en summer, maar dan wel met aantrekkelijke kortingen. Reden genoeg om een fantastische shop(mid)dag te plannen in dit chique merkendorp, waar de komende maand bovendien dagelijks een fantastische prijs te winnen is.

Duoticket naar Londen, Milaan en Barcelona
Maasmechelen Village behoort tot een van de negen Europese 'chic outlet shopping Villages', die te vinden zijn op hooguit 1 uur rijden van grote, Europese shopping-steden. Maasmechelen Village is zelfs dichterbij: het ligt op slechts een half uurtje rijden van Maastricht en Valkenburg. In Maasmechelen Village vind je bijna honderd boetieks met ruim 150 topmerken, dus hier raak je niet snel uitgekeken en uitgewinkeld. Zeker niet als in februari de New Arrivals binnenkomen: de lente- en zomercollecties van 2007, maar wel toegespitst op de nieuwste trends van 2008. En er is nóg een reden om een bezoek te brengen aan Maasmechelen Village: gedurende de gehele maand februari maak je kans op het winnen van een duoticket met Brussels Airlines naar Londen, Milaan of Barcelona, drie heerlijke shopsteden in Europa waar je óók in de buurt een chic outlet shopping Village kunt vinden!

Voorjaarsvakantie en Koopzondagen
In februari en maart is Maasmechelen Village elke dag geopend van 10 tot 18 uur, dus ook op de zondagen. Ideaal om in de voorjaarsvakantie met het hele gezin een dag te komen shoppen, want in Maasmechelen Village vindt ieder iets van zijn of haar gading. Volop kindermerken, kleding voor zowel dames als heren, maar ook voor sportkleding, schoenen, interieur, juwelen, accessoires, lingerie, reisgoed en geschenken ben je in Maasmechelen Village op de juiste plek. Dankzij de ligging in het hart van een toeristische regio kan een dag shoppen in Maasmechelen Village bovendien perfect worden gecombineerd met bijvoorbeeld een weekendje weg. Tevens is het sfeervolle Outletdorp op Koninginnedag geopend en wie dan met iets oranje aan naar Maasmechelen Village komt, ontvangt bij het Informatie Center een VIP dagpas; die geeft je recht op 10% extra korting bij 5 merken naar keuze.

Nieuwkomers
In de outlet boetieks van Maasmechelen Village kun je interessante koopjes doen en toch, helemaal volgens de laatste trends. Voorjaar is voorjaar en zomer is zomer, dus je vindt altijd de juiste mode, tegen prijzen die 30 tot 60% lager liggen. De grootste topmerken zijn vertegenwoordigd: van Gaastra, Kipling, Donaldson en River Woods tot en met Miss Sixty, Calvin Klein, Oilily en Nike. En, sinds december jl. ook Hugo Boss en het hippe Duitse modemerk Apriori. Teveel om op te noemen, maar altijd goed om een perfecte garderobe samen te stellen. Volop reden dus om nu een bezoek te brengen aan Maasmechelen Village outlet shopping!

Maasmechelen Village is een chique, sfeervol Outlet dorp. De mode- en kostenbewuste shopper kan in de sfeervolle ambiance van dit Belgische winkelparadijs in de circa 100 mooie en moderne boetieks interessante koopjes doen. Dit tegen prijzen die 30 tot 60% lager liggen. Zo vind je er kwalitatieve stukken uit de vorige collectie van ruim 150 topmerken. En: zomer is er zomer, winter is er winter, het aanbod loopt parallel met de seizoenen. Naast de boetieks zijn er trendy restaurants en bars, een informatiepunt, en een speeltuin voor de kinderen. Maasmechelen Village ligt op een half uurtje rijden van Luik, Hasselt en Maastricht. Of je nou met je moeder, een vriendin of met het hele gezin komt, het is een uitstekende bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Voor meer informatie zie: www.MaasmechelenVillage.nl



Ingezonden persbericht