Ingezonden persbericht


Amadeus All Fares, een krachtige en intuïtieve zoekmachine voor reisbureaus, die naar lage tarieven zoekt bij alle luchtvaartmaatschappijen inclusief low cost

Maak gebruik van onze actie en bied uw klanten meer keuze en flexibiliteit. Op die manier kunt u optimaal voldoen aan hun wensen en voorkeuren.

Hoofddorp, 21 januari 2008 - Amadeus Benelux brengt haar nieuwe oplossing Amadeus All Fares op de markt in de Benelux. Amadeus All Fares is de nieuwe oplossing voor het boeken van tickets en vergelijken van prijzen en omvat alle goedkope maatschappijen, inclusief gepubliceerde en onderhandelde tarieven, en verbetert de productiviteit en klantenservice van reisbureaus. Het programma is volledig geïntegreerd in Amadeus Selling Platform.

Reisbureaus kunnen nu profiteren van een enorme keuze aan tarieven en zoekcriteria. Daardoor kunnen ze hun klanten de keuzes en flexibiliteit bieden waar deze naar op zoek zijn. En dat tegen de laagste prijs. Maar op de eerste plaats kunnen ze nu lage tarieven zoeken en boeken bij Amadeus- en niet-Amadeus-bronnen. De zoekresultaten worden afgebeeld op één scherm, waardoor het reisbureau het aanbod gemakkelijk kan vergelijken.

Toegevoegde waarde voor reisbureaus:

. Je hoeft niet meer naar alle verschillende websites van de goedkope maatschappijen te gaan.
. Er is één reserveringsproces voor alle maatschappijen.
. Automatische PNR segment integration in Amadeus.
. Soepele integratie in uw mid- en backofficesysteem.

Als u gedemonstreerd wilt zien hoe Amadeus All Fares uw bedrijf voordeel oplevert, aarzel dan niet contact op te nemen met uw Amadeus-verkoopvertegenwoordiger. Of bezoek onze website: www.benelux.amadeus.com.

Teken voor 8 februari in en ontvang Amadeus All Fares gratis tot eind april.


- einde -