Ryanair


---

21.01.08

Ryanair Schenkt Meer Dan 70.000 aan ierse Liefdadigheidsinstelling Angels Quest

muchas gracias spaanse kwezels!!!

Dankzij zeurpieten bij spaanse consumentenorganisatie

De "Girls of Ryanair" schonken de volledige opbrengst (EUR70.000) van hun kalender voor 2008 aan de door Ryanair voorgedragen Ierse liefdadigheidsinstelling Angels Quest. Van deze "Girls of Ryanair"-liefdadigheidskalender was de hele oplage - 10.000 exemplaren
- in nog geen maand tijd de deur uit. De kalender was de absolute kersttopper dit jaar en belandde zowat in heel de wereld onder de kerstboom, van Argentinië en Brazilië tot Irak, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea en zelfs het verre Tonga. De verkoop verzesvoudigde zelfs nadat de Spaanse consumentenorganisatie FACUA zich erover had beklaagd dat de Ryanair-meisjes er wel net iets té sexy uitzagen.

Peter Sherrard, Hoofd Communicatie bij Ryanair, verklaarde vandaag:

"Ryanair zou graag de 10.000 mensen over heel de wereld willen bedanken die van de "Girls of Ryanair"-kalender zo'n succes hebben gemaakt. Samen hebben ze zomaar eventjes EUR70.000 weten te verzamelen voor de Ierse liefdadigheidsinstelling Angels Quest. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar de Spaanse consumentenorganisatie FACUA, die met haar gemopper de kalenderverkoop als een raket de hoogte heeft ingejaagd. Het cabinepersoneel van Ryanair is de absolute top in Europa, en als onze meisjes uit de kleren willen gaan, dan zullen we ons blijven inzetten voor hun recht om dat te doen."

Deirdre Kelly van Angels Quest was erg in haar nopjes over de gift van EUR70.000 en verklaarde:

"We zijn heel blij met deze schenking en we danken iedereen over de hele wereld die een exemplaar van de "Girls of Ryanair"-kalender heeft gekocht en ons nu steunt in onze belangrijke opdracht: het helpen van de gezinnen van gehandicapte kinderen. En hartelijk dank ook aan de adembenemende Ryanair-meisjes die van deze kalender een gigantisch en wereldwijd succes hebben gemaakt".


---