InBev

InBev kondigt nieuw aandelenterugkoopplan aan

InBev (Euronext: INB) lanceert een nieuw terugkoopplan van InBev-aandelen voor een bedrag tot 300 miljoen euro.

Na de succesvolle uitvoering van het aandelenterugkoopplan van 300 miljoen euro, dat aangekondigd werd op 30 augustus 2007, heeft de Raad van Bestuur van InBev vandaag beslist om een nieuw terugkoopplan te lanceren voor een bedrag tot 300 miljoen euro.

Het aandelenterugkoopplan zal uitgevoerd worden volgens de bevoegdheden toegekend tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders op 24 april 2007, en kan in overeenstemming met dit mandaat, uitgevoerd worden binnen de 8 maanden na de datum van het besluit.

De aandelenterugkoopplannen van InBev zijn een integraal onderdeel van haar strategie om de kapitaalstructuur proactief te beheren, cash terug te geven aan de aandeelhouders en het op aandelen gebaseerde vergoedingssysteem te hedgen.

Over InBev

InBev is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: INB) met hoofdzetel in Leuven, België. Het bedrijf, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1366, is vandaag wereldwijd de leidinggevende brouwer. De strategie van InBev bestaat erin haar lokale platformen te versterken door belangrijke posities uit te bouwen in de belangrijkste biermarkten ter wereld. Dit wordt gerealiseerd door interne groei, maximale efficiëntie, gerichte externe groei en door de consument op de eerste plaats te zetten. InBev heeft een portfolio van meer dan 200 merken, waaronder Stella Artois®, Brahma®, Beck's®, Leffe® en Skol® - het derde beste verkopende bier wereldwijd. InBev stelt ongeveer 88 000 mensen te werk en heeft activiteiten in meer dan 30 landen in Amerika, Europa en Azië. In 2006 realiseerde InBev opbrengsten van 13,3 miljard euro. Bezoek voor meer informatie onze website www.InBev.com.

Contactpersonen
Marianne Amssoms Philip Ludwig
Vice President Global External Communications Vice President Investor Relations Tel: +32-16-27-67-11 Tel: +32-16-27-62-43
Fax: +32-16-50-67-11 Fax: +32-16-50-62-43
E-mail: marianne.amssoms@inbev.com E-mail: philip.ludwig@inbev.com


-----------------------
Brussel, 21 januari 2008 - 1/1

Bijgaande informatie betreft gereglementeerde informatie in de zin van het koninklijk besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt.


---- --