C/TAC

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 21 januari 2008

Ctac benoemd tot SAP Business
All-in-One Partner

SAP Nederland heeft prijzen uitgereikt aan partners die zich richten op het midden- en kleinbedrijf. Ctac is hierbij voor SAP Business All-in-One uitgeroepen tot `Partner van het jaar'.

SAP geeft aan dat de omzet, focus, toewijding en klanttevredenheid van Ctac aanleiding hebben gegeven tot het toekennen van de titel. "Een bewijs van waardering voor onze inspanningen. We zijn er erg trots op", aldus Peter Geelen, Managing Director van mYuice, het onderdeel van Ctac dat gespecialiseerd is in oplossingen voor het MKB.

SAP is voornemens de MKB partners jaarlijks in het zonnetje te zetten en zodoende te benadrukken hoeveel waarde men hecht aan deze markt. "Terecht", zegt Geelen. "Het is een interessante markt waar nog vele mogelijkheden te behalen zijn. Dat moet je stimuleren."

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac

Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per 30 september 2007 393 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland).

Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC