Tweede druk boek `Het Komt Vast-Goed' van ondernemer Jonald Bouwhuis


APELDOORN, 20080121 -- De 1e editie van het eerste boek getiteld `Het Komt Vast-Goed' (2007) van vastgoedondernemer Jonald Bouwhuis is uitverkocht. Op dit moment wordt gewerkt aan de productie van de tweede druk. Jonald Bouwhuis, directeur-eigenaar van de Bouwhuis Groep uit Apeldoorn en bekend van Bouwhuis Vastgoed, de Bouw State obligatiefondsen en de Masters of Investment is verrast door de verkoop. Ook van de tweede druk van zijn eerste geesteskind `Het Komt Vast-Goed', gaat de opbrengst naar de Stichting voor Kinderen, die zich inzet voor het verwerven van gelden en fondsen ten behoeve van onderzoeken naar kinderziekten.

In zijn boek `Het Komt Vast-Goed', met als ondertitel `Van Afwasser tot Belegger', blikt auteur Jonald Bouwhuis terug op zijn jeugdjaren, zijn eerste baantjes, zijn carrière als zelfstandig horeca ondernemer en zijn latere overstap naar de vastgoedwereld. Een branche waarin hij met zijn weloverwogen en gerichte aanpak een respectvolle plek heeft verworven. Ook zijn eerste plannen voor de later zo succesvol gebleken introductie van de Bouw State obligatiefondsen staan in het boek beschreven. De rechttoe rechtaan beschrijvingen van zakelijke tegenslagen en successen, zijn eigen manier van zakendoen, zijn persoonlijke overwegingen en gedachten en de talrijke tips voor startende- en ervaren ondernemers bezorgen de lezer een boeiende inkijk in het leven van deze opvallende ondernemer in het vastgoed. Het voorwoord is van de hand van Hans Wiegel.

De tweede druk van `Het Komt Vast-Goed' is binnenkort beschikbaar. Het boek is op dit moment nog uitsluitend te bestellen via de website: www.bouwhuisvastgoed.nl De prijs bedraagt ¤ 19,95.