Zelfstandig ondernemer in loondienst


CIS-Group introduceert PROFIT

WEERT, 20080121 -- Uit diverse marktonderzoeken is gebleken dat "de ICT'er anno 2008" een regionale, herkenbare thuisbasis zoekt én boeiende opdrachten wil verrichten die aansluiten op zijn/haar kennis en expertise. Als dit naar tevredenheid van zowel de ICT'er als de werkgever verloopt, komt de onvermijdelijke vraag: "What's in it for me?" Deze vraag leeft terecht bij de werkgever en de ICT'er!

CIS-Group heeft de bewuste keuze gemaakt om eerder genoemde criteria in te vullen middels het PROFIT personeelsmodel. Met PROFIT wordt een directe koppeling gemaakt tussen individuele en collectieve inspanningen van de (ICT) medewerkers. Deze resulteren in een overzicht waarbij de medewerker direct inzage heeft in de door hem/haar geleverde prestaties en dus zijn/haar (extra) beloning en bonus. Hierin hanteert CIS-Group de verdeling 70/30: de medewerker krijgt 70% van de door hem/haar gerealiseerde omzet ter beschikking om zijn/haar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zelf in te vullen.

Middels PROFIT kan CIS-Group zorgdragen voor de benodigde continuïteit, kwaliteit en borging van de geleverde kennis en expertise bij haar opdrachtgevers.

Over CIS-Group
CIS-Group is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Weert, Geldrop, Den Haag en Maaseik. CIS-Group is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 75 enthousiaste medewerkers in vaste dienst.

CIS-Group heeft een duidelijke focus: het leveren van hoogstaande kennis en expertise in de vorm van (lead-) architecten, consultants, technisch specialisten, projectleiders en projectmanagers en beheerders in technische infrastructurele vraagstukken zoals Citrix en tooling, Microsoft, CISCO en Storage.