Identity & Access Management dienstverlener breidt activiteiten uit


21-01-2008, 20080121 -- Volgend op de succesvolle activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten kondigt Oxford Computer Group (OCG) vandaag de opening aan van het nieuwe kantoor in Amersfoort, Nederland. Vanuit deze locatie zal de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt worden bediend. Deze opening is onderdeel van OCG's continue ontwikkeling en groei in de Europese markt. Vanuit Amersfoort zal de nieuwe vestiging worden geleid door Rinaldo de Craen, een ervaren IT professional met specifieke kennis op het gebied van Identity & Access Management, Public Key Infrastructure en informatiebeveiliging.

De uitbreiding van OCG geeft de groeiende vraag naar expertise op het gebied implementatie van Identity & Access Management oplossingen weer. De nieuwe vestiging geeft OCG de mogelijkheid om lokale ondersteuning aan Benelux klanten te bieden, en biedt mogelijkheden om het klantenbestand verder uit te breiden en in te spelen op de toenemende vraag naar Identity & Access Management oplossingen in de Benelux.

Vanuit zijn rol zal Rinaldo de Craen ervaren Identity & Access Management adviseurs en architecten voor de nieuwe vestiging gaan werven. De nieuwe vestiging biedt kandidaten de mogelijkheid om met grote internationale klanten te werken en om hun vaardigheden verder te ontwikkelen in een gefocuste en veeleisende omgeving.

Rinaldo de Craen, directeur van Oxford Computer Group Benelux, zegt: "OCG geniet wereldwijd al een ongekend goede reputatie als Identity & Access Management adviseurs. Ik kijk er naar uit om de relatie met de bestaande OCG klanten en partners verder uit te bouwen, de relatie met nieuwe klanten en partners op te bouwen, de wereldwijde OCG middelen, processen, vaardigheden verder te ontwikkelen en de unieke OCG expertise en ervaring verder naar de Benelux markt te brengen."

Onder de verantwoordelijkheid van Rinaldo zal de ontwikkeling van de marktpositie in de Benelux verder worden vormgegeven en zal de reputatie als wereldwijde expert op het gebied van de implementatie van Microsoft Identity & Access oplossingen, waaronder Microsoft Identity Integration Server (MIIS) 2003 en Microsoft Identity Lifecycle Manager (ILM) 2007. OCG is Microsoft Gold Partner en was in 2007 finalist in de Microsoft Partner of the Year Award in Advanced Infrastructure Solutions, Active Directory and Identity Management. Hugh Simpson-Wells, CEO van Oxford Computer Group Worldwide zegt, "We zijn erg verheugd over deze nieuwe onderneming. We hebben een geweldig team dat al nauw samenwerkt met Microsoft en we kijken er naar uit om ons succes in deze markt te repliceren."

Oxford Computer Group (Oxford) is een IT dienstverlener die gespecialiseerd is in Identity en Access Management oplossingen. Met vestigingen in Noord Amerika en Europa (Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland) heeft Oxford een benijdenswaardig arsenaal aan MIIS 2003 en ILM 2007 expertise en kennis. De geleverde diensten bestaan onder andere uit: strategisch en functioneel advies, systeemintegratie, en ontwikkeling van complete oplossingen en training.

De nieuwe Benelux vestiging is als volgt bereikbaar:
Oxford Computer Group Benelux
Hardwareweg 4
3821BM Amersfoort
Nederland
telefoon: +31 33 454 6950,
fax: +31 33 4546666

-Einde-





Oxford Computer Group