Gemeente Boekel


Raads- en commissiestukken voortaan ter inzage in bibliotheek

Tot nu toe was het gebruikelijk de raads- en commissiestukken zowel in het gemeentehuis als in de bibliotheek voor het publiek ter inzage te leggen. In het gemeentehuis lagen naast de voorstellen ook de achterliggende stukken voor het publiek ter inzage.

Er werd echter nauwelijks gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de stukken in het gemeentehuis in te zien. Daarom worden de raads- en commissiestukken voortaan niet meer op het gemeentehuis ter inzage gelegd. U kunt de stukken wel in de bibliotheek blijven inzien.

Uitbreiding met achtergrondinformatie
De agendas met de daarbij behorende voorstellen werden al ter inzage gelegd in de bibliotheek. Dit gaan we nu uitbreiden door hieraan zoveel mogelijk achterliggende informatie toe te voegen, zodat u als burger breed geïnformeerd kunt zijn over de voorstellen die via de raadscommissies aan de gemeenteraad worden voorgelegd.

Wij hopen dat we het u hiermee gemakkelijker maken om deze stukken in te zien; de bibliotheek kent immers meer openingstijden in de avonduren en ook op zaterdagmorgen is de bibliotheek geopend. Samen met de bibliotheek zullen wij er voor zorgen dat de stukken op een overzichtelijke wijze voor u klaar liggen. Wij hopen dat u er veelvuldig gebruik van zult maken.

Uiteraard blijven de agendas, voorstellen, besluiten en digitale bijlagen ook beschikbaar via deze website.