Visionsconnected stelt Lars Heeg aan als commercieel directeur


-- telecomexpert treedt in nieuwe functie toe tot VisionsConnected directie --

AMSTERDAN, 20080121 -- VisionsConnected, erkend specialist op het gebied van visuele communicatiediensten, heeft Lars Heeg benoemd tot Commercieel Directeur. In zijn nieuwe functie is Heeg verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten van het bedrijf en bepaalt hij, mede, de strategische koers voor VisionsConnected in de markt. Heeg treedt als Commercieel Directeur bovendien toe tot het management team van VisionsConnected.

Heeg trad in 1998 in dienst bij Global One, een dochteronderneming van France Telecom waar hij achtereenvolgens als Program Manager, Provisioning Manager Benelux en Product Manager Data en IP Benelux werkzaam was. In deze functies deed hij ruime ervaring op in het plannen en implementeren van internationale telecomprojecten. Na de fusie van Equant en Global One in 2001 werd Heeg benoemd tot Marketing Manager Partners and Products voor de regio West-Europa. In deze functie werd hij verantwoordelijk voor de strategische planning van alle activiteiten rond het productenportfolio van Equant en onderhield hij de relaties met de belangrijkste partners van Equant. Van 2003 tot 2006 was Heeg, als Marketing Directeur verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten in de Benelux. Sinds 2006 was Heeg uit hoofde van zijn functie als Sales Directeur Partners & Channels verantwoordelijk voor het indirecte kanaal eerst bij Equant en daarna, na de rebranding van het bedrijf, bij Orange Business Services
"Lars Heeg kent onze markt door en door. Hij heeft in zijn vorige functies gerichte sales- en marketingervaring in de telecomsector opgedaan. Visuele communicatie is een markt met een groot groeipotentieel, daarmee weet ik zeker dat Lars de juiste persoon is om de sales- en marketingactiviteiten van VisionsConnected verder vorm te geven", zei Raymond Alves, Managing Director VisionsConnected.
"VisionsConnected is een bedrijf dat een grote groei doormaakt", zei Lars Heeg, de nieuwe Commercieel Directeur. "Het bedrijf heeft zich in het laatste jaar ontwikkeld tot een allround dienstverlener op het gebied van visuele communicatie; video op vaste en mobiele video devices, managed video diensten, bouw en ontwikkeling van video applicaties. De ontwikkelingen gaan door en VisionsConnected maakt steeds meer naam als dé integrale specialist op het gebied van visuele communicatie. Het is een mooie uitdaging om deze groei vorm te geven."
Voor meer informatie

VisionsConnected
P.O. Box 59352
1040 KJ Amsterdam
The Netherlands
www.visionsconnected.nl
info@visionsconnected.nl