Gemeente Haren

Structuurvisie Meerweg

09/01/2008

Op 22 januari a.s. is er een informatiebijeenkomst over de Structuurvisie Meerweg Ontwikkelt Meer, als vervolg op de bijeenkomsten die in december hebben plaatsgevonden.

Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd over de uiteindelijke conceptvisie zoals deze aan het college voor besluitvorming wordt aangeboden. Reacties tijdens deze avond kunnen niet meer worden verwerkt in de conceptvisie maar kunnen uiteraard worden ingebracht tijdens de formele procedure daarna. Bovendien zal het verslag van deze avond samen met het advies aan het college worden aangeboden.

Wij zullen deze avond laten weten hoe de reacties op de eerdere concepten zijn verwerkt. Daarnaast krijgt u informatie over het vervolg, namelijk het proces en de formele procedure nadat het college een besluit heeft genomen over de conceptvisie.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in het Mercurehotel te Haren, 22 januari a.s. aanvang 19.30 uur.

Website
Op de nieuwe website van de gemeente Haren is de informatie over de visievorming geactualiseerd. Tevens hebt u de mogelijkheid uw mening over de conceptvisie te laten weten in een discussieforum. U vindt de Meerweg op de website via het menu `Actueel/Projecten/Haren'. Foto's
Ten behoeve van de opstelling van de Kadernota hebben meerdere bewoners indertijd foto's beschikbaar gesteld. Helaas hebben wij verzuimd ervoor te zorgen dat u die foto's terug krijgt. Omdat niet altijd duidelijk is van wie de foto's afkomstig zijn kunnen we ze helaas niet aan betrokkenen terugsturen. We stellen u daarom tijdens de bijeenkomst van 22 januari in de gelegenheid uw foto's alsnog mee te nemen. Wie niet in de gelegenheid is dan aanwezig te zijn, kan de foto's afhalen in het gemeentehuis. U kunt daarvoor een afspraak maken met mevrouw I. Ousema-Wieringa, telefoonnummer 050 53 39 957.