Gemeente Medemblik

Uit eten in Opperdoes

Samen de maaltijd gebruiken. Het is dé manier om anderen te leren kennen. Op dinsdag 22 januari kunnen zestigplussers, chronische zieken, gehandicapten en mantelzorgers aanschuiven voor een diner in het dorpshuis in Abbekerk.

Lijkt het u ook gezellig om eens voor een zeer betaalbare prijs uit eten te gaan?

Eens een dagje niet te hoeven koken en dorps- en gemeentegenoten te ontmoeten?

Komt de tweede dinsdag van de maand u niet goed uit of is de afstand naar Abbekerk u te groot?

In De Torenschouw
Belangstellenden kunnen terecht in Dorpshuis De Torenschouw te Opperdoes. De zaal is vanaf 17.00 uur open, er is dan gelegenheid voor het nuttigen van een drankje (op eigen rekening) en om 17.30 uur kunt u aan tafel. Dit alles voor de prijs van 7,- (betalen bij binnenkomst).

Vervoer
U hoeft zich niet te laten weerhouden vanwege vervoersproblemen want de vrijwilligers van WonenPlus zijn bereid u naar het dorpshuis te brengen. Uiteraard wordt u ook weer thuis gebracht.

Meer informatie
De organisatie is in handen van Jos Klaver van dorpshuis De Torenschouw, Mariska Pasteuning van de Stichting Welzijn Ouderen West-Friesland en de vrijwilligers van WonenPlus. U kunt zich opgeven via WonenPlus Medemblik, tel: 0227 - 54 09 03 of via mevrouw Wil Bos (WonenPlus servicepuntmedewerkster), tel: 0227 - 72 02 99. Wanneer u zich aanmeldt kunt u gelijktijdig aangeven of u vervoer nodig heeft.