Gemeente Goes

Inloopbijeenkomst opplussen eigen woning

Op 22 januari a.s. vindt van 16.00 tot 18.00 uur de startbijeenkomst Eigen haard is het opplussen waard plaats in het Stadskantoor.

Met dit project wil de gemeente Goes inwoners van 55 jaar en ouder stimuleren om na te denken over het opplussen van hun koopwoning. Preventieve aanpassingen kunnen helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Dit kunnen al kleine aanpassingen zijn zoals het weghalen van een drempel, het aanbrengen van douchebeugels, zitjes voor in de badkamers of antisliptegels.

De gemeente Goes stelt voor deelnemers aan het project een opplussubsidie beschikbaar, die kan oplopen tot maximaal 1000,- Zes deskundige adviseurs zijn opgeleid om bij de deelnemers thuis de mogelijkheden te bekijken en geven u een vrijblijvend advies voor het aanpassen van de woning.

Wethouder Adriaanse start de bijeenkomst met een welkomstwoord. Verschillende organisaties zoals de RWS Goes, MEE-Zeeland, de SMWO, de Seniorenraad Goes, de Rabobank en de adviseurs geven samen met de gemeente Goes voorlichting over het project. Belangstellenden kunnen zich op de inloopbijeenkomst eventueel gelijk opgeven voor een vrijblijvend bezoek door een adviseur.