Gemeente Lingewaard


Tijdelijk parkeerverbod rondom nieuwbouw Zorgcentrum St. Jozef te Gendt
Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard maken bekend dat zij in hun vergadering van 15 januari 2008 hebben besloten om een tijdelijk parkeerverbod in te stellen tussen 7.00 uur en 19.00 uur rondom de nieuwbouw van Zorgcentrum St. Jozef te Gendt. Dit parkeerverbod geldt op genoemde tijden gedurende de gehele bouwperiode, maar uiterlijk tot 1 juli 2010.

Het parkeerverbod geldt in de volgende straten:


* Poelwijklaan tussen Nijmeegsestraat en Europalaan;


* Europalaan tussen Poelwijklaan en Pastoor Pelgromstraat;


* Pastoor Pelgromstraat tussen Europalaan en Nijmeegsestraat;


* Nijmeegsestraat tussen Pastoor Pelgromstraat en Poelwijklaan.

Burgemeester en wethouders willen met deze maatregel de straten rondom de bouw toegankelijk houden voor verkeer en de bevoorrading van de bouw mogelijk maken.

Dit besluit ligt vanaf 23 januari 2008 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage in de gemeentewinkel te Huissen. Tegen dit besluit kan door belanghebbende binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Daarnaast kan, tegelijk met of na indiening van het bezwaarschrift, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de president van de arrondissementsrechtbank, Postbus 30160, 6803 AD Arnhem. Hierover is griffierecht verschuldigd.