Het alternatief voor Facebook: Campux.com maakt studentensteden virtueel bereikbaar voor iedereen

22/01/2008 10:02



PR Newswire



HAMBURG, Duitsland, January 22 /PRNewswire/ --

- Nieuw platform combineert virtuele en werkelijke universiteitswerelden


- Met dit gratis hulpmiddel zijn studenten overal ter wereld in staat om de beste plaatsen te vinden om zich te vermaken en om te flirten in de stad waar ze studeren of waar ze stage lopen


- De gemeenschap bestaat al uit 1000 universiteitssteden met gebruikers, afkomstig uit 50 landen die 11 talen spreken

Campux.com, de nieuwe globale virtuele campus voor alle studenten, is de school van het leven - waar wonen studenten in Buenos Aires, waar zijn de beste feestjes in Parijs, met wie kun je flirten in Moskou? Met slechts enkele klikken van de muis kunnen studenten nu de plaatselijke omgeving van hun universiteitscampus gratis op http://www.campux.com verkennen, waaronder de cafés, barretjes en culturele mogelijkheden. In tegenstelling tot platforms als bijvoorbeeld Facebook speelt de relatie met de werkelijke omgeving van de campus de hoofdrol. Meer dan 1000 universiteitssteden van overal ter wereld hebben zich al aangemeld op Campux. Het platform is beschikbaar in 11 verschillende talen.

Duidelijke kaarten, eenvoudige uitwisseling van informatie

Met behulp van persoonlijke profielpagina's en interactieve kaarten worden ontmoetingsplaatsen voor studenten van overal ter wereld vertoond in combinatie met ervaringsverslagen en fotoalbums. Dankzij intelligente functies kunnen leden snel in contact komen met andere studenten, flirten, vrienden introduceren, locaties aanraden en nog veel meer.

Campux is zich snel aan het verspreiden op internationale universiteitscampussen

Plaatselijke informatie en tips worden steeds belangrijker voor de hedendaagse mobiele en internationaal actieve levensstijl van studenten, en deze worden hierom enorm gewaardeerd door studenten. De beste tips zijn altijd afkomstig van mensen die de desbetreffende universiteit of de universiteit voor buitenlandse studenten bezoeken. Enkele duizenden studenten uit meer dan 50 landen hebben het platform intensief getest en promoten al een sterke groei op het moment van de officiële lancering.

http://www.campux.com

Contactpersoon voor media: Joerg Peter, +49-173-66-060-31, Curienstrasse 2, 20095 Hamburg, Duitsland, press@campux.com. Contactpersoon voor media: Joerg Peter, +49-173-66-060-31, Curienstrasse 2, 20095 Hamburg, Duitsland, press@campux.com.