Gemeente Grave

Wmo-krant zorg in de regio huis-aan-huis verspreid

Dinsdag 22 januari wordt de Wmo-krant `Zorg in de regio' verspreid onder alle inwoners van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk. In deze krant kunt u alles lezen over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) die vorig jaar is ingevoerd.

Opzet van de krant

De Wmo-krant is ontstaan uit een samenwerking tussen de vijf gemeenten en uitgever De Winter Mediamakers, die het concept van `Zorg in de regio' heeft ontwikkeld. De krant bestaat uit een redactioneel gedeelte onder redactie van de gemeenten en commerciële pagina's die zijn verzorgd door aanbieders en organisaties die met de Wmo te maken hebben. De commerciële pagina's bestaan uit advertenties en advertorials (advertenties in verhaal-vorm). U kunt de commerciële bijdragen herkennen aan de afwijkende vormgeving of aan het woord `Advertorial' dat haaks op de tekst staat. De redactionele pagina's van de gemeenten zelf staan overwegend op de rechterpagina's en bevatten allemaal de slogan `Samen zorgen voor elkaar'.

Wmo-krant in digitale en gesproken vorm

Heeft u geen Wmo-krant ontvangen? In elk gemeentehuis ligt een aantal extra exemplaren. U kunt de krant ook digitaal lezen via deze website. Via een `doorblader-functie' kunt u online door de digitale pagina's bladeren.

Informatie

De samenwerkende gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en St. Hubert en Sint Anthonis hopen u met de Wmo-krant `Zorg in de regio' op een prettige manier te kunnen informeren over de Wmo. Uw reactie, opmerkingen of vragen zijn uiteraard welkom. U kunt hiervoor terecht bij uw eigen gemeente in het Land van Cuijk (Wmo-loket Grave (0486) 477 216).