Samenwerking EVA en Esprix

22/01/2008 11:52



Stichting Excellent Event



Amsterdam, 22 januari - EVA, de nationale event award, en Esprix, de jaarlijkse prijs voor slim werk met impact, hebben afgesproken met ingang van dit jaar samen te werken. De eventprijs wordt een van de categorieën van de vernieuwde Esprix. Stichting Esprix neemt de organisatie op zich. De beoordelingscriteria voor de eventprijs blijven vooralsnog de verantwoordelijkheid van de initiator van de EVA, Stichting Excellent Event.

"De Esprix wil zich breder profileren: minder als pure sp/dm-prijs en meer als prijs voor interactieve marketing in de brede zin van het woord. Dat sluit beter aan op de marktontwikkelingen", zegt René de Heij, voorzitter van Stichting Esprix. "Centraal staat de interactieve activering van zowel consumenten als zakelijke relaties. Een event is een van de middelen voor deze interactieve activering."

Voor de EVA was de samenwerking met de Esprix eveneens een logische stap. "De EVA beloont events die een uitzonderlijke communicatieve kracht tonen, met een aantoonbaar effect. Daarom hebben we aansluiting gezocht bij een prijs die in de communicatiewereld goed staat aangeschreven", zegt Paul Schoof, voorzitter van Stichting Excellent Event. "Door de samenwerking met Esprix maken we events voor een bredere groep zichtbaar."

Om de plaats van het eventvak in de Esprix extra gewicht te geven, zal Marc Liethof, organisator van de vakbeurs Evenement en bestuurslid van Stichting Excellent Event, toetreden tot het bestuur van Stichting Esprix.





http://www.exprix.nl