Ingezonden persbericht


Persbericht

IJsselmuiden, 22-01-2008

Dekatel verwelkomt nieuwe commercieel directeur

IJsselmuiden - Mark Rotteveel is per 2 januari als commercieel directeur toegetreden tot de directie van Dekatel Telecom. Zijn voornaamste taak is het initiëren, plannen en uitvoeren van commerciële acties gericht op bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast zal hij binnenkort een flinke impuls geven aan de dealeractiviteiten van Dekatel.

Rotteveel heeft ruime ervaring in de telecommarkt. Tien jaar geleden begon hij bij Libertel/Vodafone. Na diverse salesmanagementfuncties was hij de laatste drie jaar werkzaam als salesmanager voor de indirecte MKB-kanalen. Onder zijn leiding is onder andere het Business Partner Programma (top 20 dealers) een groot succes geworden. "De combinatie van mijn kennis over het opzetten van succesvolle samenwerkingen met dealers en de unieke positie van Dekatel als een van de grotere zakelijke operators zonder fysiek eigen netwerk, schept zeer uitdagende mogelijkheden", zo motiveert Rotteveel zijn overstap. "Naast verantwoording voor de gebruikelijke marketing- en salesactiviteiten heb ik onder andere als taak om de dealeractiviteiten van Dekatel de komende tijd een forse impuls te geven", aldus Rotteveel.

Over Dekatel:
Dekatel heeft een unieke positie in de Nederlandse telecommarkt. Het bedrijf levert zowel apparatuur en service als abonnementen. Daarnaast regelt Dekatel ook de facturering. Hierdoor heeft het bedrijf, in tegenstelling tot veel andere spelers, een langetermijnrelatie met zijn klanten. Dekatel heeft een raamovereenkomst met KPN en Vodafone en is met meer dan 40.000 gsm-nummers voor een kleine 10.000 bedrijven een van de grotere zakelijke MVNO aanbieders. Daarnaast werkt Dekatel samen met Vodafone (Duitsland en Nederland) en Proximus (België). Meer informatie is te vinden op www.dekatel.nl.