Ingezonden persbericht


Persbericht

Herman de Gelder nieuwe directeur Finance & Operations van Isolectra

Capelle aan den IJssel, 22 januari 2008 - Bij Isolectra BV, de aanbieder van innovatieve oplossingen voor de Care-, Telecom-, Building- en Industrie sector, is Herman de Gelder aangesteld als directeur Finance & Operations. De Gelder (42) bekleedde hiervoor functies als financieel directeur bij Pluz BV en als adjunct directeur bij Hagemeyer. In zijn laatste functie bij BAS Holding BV/MyCom had hij als CFO/COO de disciplines Accounting, Controlling, ICT, Warehouse, Logistics en Facilities in zijn portefeuille.

De Gelder is binnen Isolectra verantwoordelijk voor alle financiële, logistieke en ICT-aspecten. Hij wil een grote bijdrage gaan leveren aan de groei van de onderneming. Een van de onderdelen hiervan is het optimaliseren van de back-office van Isolectra, zodat managementinformatie beter inzichtelijk wordt en er nog meer op resultaat gestuurd kan worden.

Isolectra anticipeert met haar producten en diensten op de groeiende vraag naar betere zorg, veiligheid en optimalisatie van communicatie in de maatschappij. Het bedrijf is een betrouwbare partner met veel kennis en ervaring in haar werkgebied. Het werkt samen met een groot aantal leveranciers, waaronder Commend International, Wieland Electric, ADC Krone en Nedap.

"Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve omgeving en heb die bij Isolectra gevonden," zegt De Gelder. "Het is een mooi bedrijf en deel van een groter geheel waardoor veel dingen mogelijk zijn. Isolectra wil de komende jaren fors gaan groeien en het potentieel daarvoor ligt er. Ik vind het geweldig om hier een bijdrage aan te kunnen leveren."

Over Isolectra
Isolectra levert innovatieve oplossingen die bijdragen aan comfort, veiligheid, zorg en communicatie voor de sectoren Care, Telecom, Building en Industrie. De onderneming is 65 jaar oud, is een betrouwbare partner met kennis van markten en technologie en speelt in op de veranderende behoefte bij de klant. De producten, systemen en diensten zijn terug te vinden in onder andere telecominfrastructuren, gevangenissen, parkeergarages, kantoren, tunnels, luchthavens, woningen, energiecentrales, verzorgingstehuizen, fabrieken, machines en stations. Het bedrijf is onderdeel van de Technische Handelsgroep van TKH Group NV te Haaksbergen. TKH is een internationaal opererende groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions. Kijk voor meer informatie op www.isolectra.nl of www.tkh.nl.

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Elske van Gent
020 421 0565
Elske@l-dj.nl