Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MegaSellers behaalt ISO certificering voor kwaliteitssysteem

Houten, 22 januari 2008 - MegaSellers Automatisering, de ICT-leverancier voor het MKB, heeft de 9001:2000 ISO certificering ontvangen voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem. Het systeem is van toepassing op de gehele dienstverlening van MegaSellers.

De ISO 9001:2000 is een norm die eisen stelt aan de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. Met deze kwaliteitstandaard voldoet de dienstverlening van MegaSellers aan de hoogste wensen en eisen van de klant. MegaSellers voert regelmatig klantonderzoeken uit om de kwaliteit te monitoren.

Het bedrijf levert een goede customer service, alle bedrijfsprocessen zijn op orde en er wordt op toegezien dat MegaSellers aan deze eisen blijft voldoen. Lloyd's Register, de organisatie die de certificering heeft verstrekt, zal regelmatig audits uitvoeren om toe te zien op het kwaliteitsbehoud.

"Wij streven naar een langdurige relatie met de klant. Dit vereist een kwalitatief hoogwaardige manier van werken. Daarom hebben wij onze bedrijfsprocessen steeds verder geoptimaliseerd en de kwaliteit verhoogd. Wij zijn blij dat dit nu bekroond wordt met deze ISO certificering", aldus Raymond Perridon, algemeen directeur bij MegaSellers.

Over MegaSellers Automatisering
MegaSellers Automatisering heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen ICT oplossingen en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast ICT oplossingen en Services biedt MegaSellers Automatisering ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op: www.megasellers.nl.