Ingezonden persbericht


Persbericht

Log*in Consultants lanceert Log*in University

Login Consultants start met het opleidingsprogramma voor startende IT-ers

Amsterdam, 22 januari 2008 - Login Consultants, expert op het gebied van Application-, Desktop- en Server Delivery infrastructuren, maakt bekend dat zij opnieuw gaat starten met de succesvolle Login University voor beginnend IT talent met wilskracht en ambitie. Login University is dé mogelijkheid om de volgende stap te maken.

Gedurende een traject van 6 maanden worden deelnemers opgeleid om aan de slag te gaan bij hét toonaangevende internationale consultancy bedrijf op het gebied van virtualisatie, streaming en deployment oplossingen. Het programma bestaat onder meer uit interne trainingen, certificeringstrajecten en uitdagende opdrachten bij aansprekende klanten. Trainees worden onder andere begeleid door internationaal erkende thought-leaders met MVP en CTP status. Het traject biedt deelnemers de kans om door te groeien naar de rol van consultant.

Richard Senneker, VP Consulting bij Login Consultants, is zeer verheugd met de nieuwe start van de Login University: 'De University biedt ons de mogelijkheid jong talent binnen te halen en deze op te leiden tot het hoge niveau dat Login Consultants als standaard hanteert. Daarnaast schept het voor ons kansen om de krapte op de arbeidsmarkt te omzeilen waardoor wij onze voorsprong op het gebied van kennis en het ontwikkelen van nieuwe technologieën kunnen behouden. Wij gaan er vanuit met de Login University jonge enthousiaste professionals aan te trekken en verwachten dat dit zal bijdragen aan de goede naam die we in de markt hebben. Voor deelnemers is dit de kans op een droom carrière!'

Meer informatie en een uitgebreid profiel van potentiele kandidaten is te vinden op de website www.loginconsultants.nl.

: : : : :

Over Log*iin Consultants

Log*in Consultants is een ambitieuze iinternationale consultancy organisatie op het gebied van IT infrastructuren met kantoren in Amsterdam, Duitsland, België en de Verenigde Staten. Log*in Consultants iis opgericht in 2002 en is met meer dan 100 IT professionals uitgegroeid tot de toonaangevende consultancy organisatie voor Access-, Virtualization en Deployment oplossingen. Log*in Consultants is geaccrediteerd als consuulting partner door leveranciers van strategische technologieën zoals Citrix, Microsoft, VMware, Altiris, RES en Appsense.

Noot voor de redactie (