Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Naarden, 22 januari 2008

Videomonday.nl - Werkplek in beeld: Introductie nieuwe vacaturesite

In de huidige tijd is het voor bedrijven lastig om aan nieuwe medewerkers te komen. Ze moeten alles uit de kast halen om de werkzoekenden te enthousiasmeren. Videomonday.nl is dé nieuwste vacaturesite waarop bedrijven een vacature kunnen plaatsen in de vorm van een video. Hiermee kunnen werkgevers een goede eerste indruk geven van de werkplek, de collega's en de omgeving.

Met een videovacature kan een werkgever de werkplek van de vacature in beeld brengen. Een video duurt tussen de 60 en 90 seconden, voldoende tijd om de werkplek te presenteren en werkzoekenden te enthousiasmeren.

Het is bij Videomonday.nl niet mogelijk topvacatures of vacatures van de week te plaatsen. Iedereen is gelijk.

Voor zowel werkgevers als voor werkzoekenden is Videomonday.nl eenvoudig in het gebruik. De werkgever krijgt op Videomonday.nl een profiel, waar zij de videovacatures's kan beheren. Werkzoekenden hoeven zich niet in te schrijven, ze kunnen direct beginnen met het bekijken van de vacaturevideo's. De werkzoekende laat een boodschap achter door middel van het versturen van een tekst, het uploaden van een cv of door middel van het versturen van een videoboodschap waarin hij of zij zichzelf presenteert.

Een bedrijf kan ervoor kiezen om een videovacature zelf te (laten) maken en te uploaden, of dit te laten verzorgen door Videomonday.nl. Voor het maken van de video rekent Videomonday.nl ¤150,- voor de totale productie. De werkgever krijgt de video vervolgens volledig in eigen beheer.

Voor het plaatsen van een videovacature hanteert Videomonday.nl een vast tarief van ¤100,- per maand. Ter introductie van Videomonday.nl kunnen werkgevers tot en met 31 maart 2008 kosteloos videovacatures plaatsen.

Videomonday.nl is een nieuw initiatief van Maxdec Group. Maxdec Group legt zich toe op het uitwerken, introduceren en beheren van vernieuwende concepten met enthousiaste, integere, daadkrachtige mensen. Maxdec Group is actief in zes landen: Nederland, België, Denemarken, Ierland, Spanje en Argentinië. Andere Maxdec Group formules zijn MegaMedium - Groot formaat buitenreclame, Maxtension - Reclameprojecten en Digidoek.nl - Je leukste foto op doek.

NOOT VOOR DE REDACTIE,

Ingezonden persbericht