FNV Sport

FNV Sport neemt deel aan Taskforce Combinatiefuncties

FNV Sport is benaderd om deel te nemen in de taskforce die de opdracht krijgt om door middel van flankerend beleid ruim baan te maken voor de invoering van combinatiefuncties binnen sport, onderwijs en cultuur.

Ter ondersteuning van de inzet van combinatiefuncties binnen sport, onderwijs & cultuur is een taskforce ingesteld bestaande uit vertegenwoordigers en (ervarings)deskundigen op voordracht van de rijksoverheid, gemeenten en de onderwijs-, sport- en cultuursector. FNV Sport is benaderd om een lid aan te wijzen in de Taskforce Combinatiefuncties. Namens FNV Sport zal Sander Wesdorp in de taskforce zitting nemen.

De taak van de taskforce wordt onder andere: - het maken van een aantal producten op het terrein van rechtspositie en arbeidsvoorwaarden. Het gaat daarbij om zaken zoals het leveren van functiebeschrijvingen, voorbeeldcontracten, het goed organiseren van werkgeverschap, het regelen van de arbeidspositie, de samenhang in bevoegdheden en opleidingen; - het uitbrengen van een advies over BTW bij detachering; - bestuurlijke inbedding voor het vervolg.

Daarnaast wordt gekeken om ook de uitvoering te ondersteunen, bijvoorbeeld met kennisuitwisseling, een helpdeskfunctie en een ondersteuningsteam.

Deze taskforce wordt ingesteld voor de periode tot 1 maart 2008. Op deze website houden we jullie op de hoogte van relevante ontwikkelingen.
22-01-2008