Blauw New Media


---

Rijn Vogelaar volgt Wout van der Wijk op als algemeen directeur Rotterdam , 22 januari 2008
Sinds 1 januari 2008 is Rijn Vogelaar algemeen directeur van Blauw Research Nederland. Hiermee volgt hij Wout van der Wijk op. Wout van der Wijk is samen met Kees de Jong oprichter van Blauw. Deze oprichters zullen zich richten op de verdere internationale uitrol van Blauw vanuit hun holding BBI Group. Deze holding is en blijft grootaandeelhouder van Blauw Research Nederland en is dat ook van de vestigingen in Duitsland en Engeland.

De opvolging is het logische sluitstuk van een reeks eerdere ontwikkelingen bij Blauw Research Nederland. Rijn Vogelaar heeft samen met Bram Jonkheer, Frank Sibbel en Jos Vink een groot deel van de aandelen van Blauw Research Nederland verworven in de zomer 2006. Sinds begin 2007 hebben zij de feitelijke leiding van het bureau al op zich genomen. Toen de formele opvolgingskwestie in beeld kwam, zijn zij in onderling overleg tot de conclusie gekomen dat Rijn Vogelaar van hen vieren de meest voor de hand liggende kandidaat is.

Rijn Vogelaar is sinds 2000 in dienst bij Blauw Research. De laatste jaren heeft Rijn de business unit Beleid & Strategie opgebouwd. Vóór 2000 werkte Rijn Vogelaar als psycholoog en onderzoeker bij het Ministerie van Defensie.