Gemeente Maassluis

Nog enkele plaatsen vrij voor cursus Opvoeden & Zo en Beter omgaan met pubers

Veilig Opgroeien Maassluis

In het kader van het project Veilig Opgroeien organiseert de gemeente Maassluis samen met een aantal maatschappelijke instellingen cursussen over het opgroeien van kinderen. Speciaal voor ouders en verzorgers met kinderen op de basisschool bestaat de cursus Opvoeden & Zo. Voor ouders en verzorgers met kinderen in de puberteit is de cursus Beter omgaan met pubers. Beide cursussen gaan begin februari 2008 van start en hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij.

Iedereen met interesse voor de opvoeding van kinderen, die specifieke vragen heeft op dit gebied en graag eens met andere ouders ervaringen wil uitwisselen, is van harte welkom en kan zich inschrijven.

De eerste bijeenkomst van Beter omgaan met pubers is op dinsdagavond 5 februari a.s. (19.30-21.30 uur). De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur en wordt gehouden in Het Startpunt, Vincent van Goghlaan 8 in Maassluis.

De cursus Opvoeden & Zo start donderdagavond 7 februari a.s. (19.30-21.30 uur). Ook deze cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur en vindt plaats in Het Startpunt, Vincent van Goghlaan 8 in Maassluis.

Aanmelden of inwinnen van aanvullende informatie kan via GGD Rotterdam-Rijnmond, locatie Vlaardingen, telefoon 010-433 95 49.

Meer informatie:

> Veilig Opgroeien Maassluis