PGGM


CIO Portfoliomanagement Piet Roelandt vertrekt bij PGGM Chief Investment Officer Portfoliomanagement Piet Roelandt zal per 1 mei 2008 PGGM verlaten.

Piet Roelandt heeft de afgelopen acht jaar in verschillende functies een belangrijke en zichtbare rol gespeeld bij PGGM, zegt CEO Investments Else Bos. Zijn bijdrage aan het vormgeven van de beleggingsportefeuille van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en de opzet en sturing van de Investments-organisatie is voor PGGM van groot belang geweest. Wat hem typeert is zijn enorme energie en professionaliteit en zijn betrokkenheid bij de belangen van de verschillende stakeholders.

Ik kijk met trots terug op de bijdrage die ik heb mogen leveren aan de beleggingsprestaties van PGGM. Maar na acht jaar met veel plezier bij PGGM te hebben gewerkt, is het tijd voor nieuwe uitdagingen, vertelt Piet Roelandt. De eerste wordt een persoonlijke: namelijk een fietstocht dwars door Amerika. Daarna hoop ik snel weer in de financiële markten terug te keren in een volgende baan.

Over PGGM
PGGM is sinds 1 januari 2008 inkomensverzorger en vermogensbeheerder. PGGM verzorgt voor Pensioenfonds Zorg en Welzijn de uitvoering van de pensioenregeling en het vermogensbeheer. PGGM heeft momenteel EUR 88 miljard pensioenvermogen belegd van ruim 2 miljoen (oud-)werknemers in de sector zorg en welzijn. PGGM is een coöperatie en werkt zonder winstoogmerk. PGGM biedt haar leden innovatieve inkomensproducten en diensten.

PGGM - 22 jan 2008