Gemeente Aalburg


Gezocht: een mooie naam voor de nieuwe publieksbalie

tweegebouwen.JPG

Als alles volgens plan verloopt zal met ingang van 17 maart a.s. de publieksbalie van de gemeente Aalburg gevestigd worden in het voormalig Rabobankgebouw aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Alle burgers gaan dan voor de eerste klantcontacten daar naar toe (o.a. voor het aanvragen van reisdocumenten, rijbewijzen, uittreksels bevolkingsadministratie, bouw- en milieuvergunningen, enzovoort).

De gemeente Aalburg wil hiermee de dienstverlening voor de burger verder optimaliseren.

Voor meer informatie over de opzet van de publieksbalie klik hier. Ook kunt u de de berichtgeving in de diverse kranten volgen.

Om voor iedereen duidelijk te maken waar de burgers moeten zijn als ze de gemeente nodig hebben is het wenselijk de accommodatie waar de publieksbalie wordt gevestigd een naam te geven. Gebruikelijke namen zijn hiervoor publieksbalie, frontoffice of "één loket". Het gemeentebestuur van Aalburg wil echter graag een andere pakkende naam, passend bij de gemeente Aalburg, het gebouw of de aldaar uit te voeren werkzaamheden.

Wij willen daarvoor de hulp van de inwoners inroepen door een prijsvraag uit te schrijven.

Op alle creatieve inwoners van Aalburg wordt dan ook een beroep gedaan mee te denken en een of meerdere voorstellen voor een mooie naam in te dienen.

U kunt dat doen door via onderstaande link het formulier "naamgeving publieksbalie" in te vullen.

Suggesties kunnen worden ingezonden tot en met 31 januari a.s.

Het gemeentebestuur zal dan uiteindelijk een keuze maken of en zo ja welke naam wordt gekozen.

Mocht er een geschikte naam uit de inzendingen gekozen worden, dan krijgt de bedenker een cadeaubon van EUR 100,--.

Naamgeving Publieksbalie