Generali

Generali start tv-campagne `Savana'

`Hoe een leeuw uw inkomen beschermt'. Rond dit thema start Generali vanaf 21 januari haar tv-campagne onder de naam `Savana'. De campagne bestaat uit verschillende tv-commercials met in de hoofdrol échte leeuwen die een man beschermen tegen de gevaren van de Afrikaanse Savanne. Symbolisch voor de gevaren van alledag én het feit dat je voor de bescherming van je inkomen en financiële toekomst een betrouwbare partner nodig hebt. Generali kiest in de commercials voor authenticiteit en daarom ook voor échte leeuwen. Generali onderstreept met deze tv-campagne haar positie als dé specialist op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen. De tv-commercials zijn in week 4, 5, 6 en 10 te zien op Nederland 1, 2 en 3 en Discovery Channel.

Natuurlijk een sneak preview voor het intermediair

Het met Generali samenwerkend intermediair heeft vlak voor de tv-première een preview van de Savana-campagne ontvangen in de vorm van een opvallende filmposter. Deze poster is ook te downloaden van www.generali.nl (via `Over Generali' en `Pers en media'). Bovendien kan de liefhebber op de Generali website de tv-commercial zien, downloaden én doorsturen.

Over Generali

Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 22-01-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008