Ingezonden persbericht


Nieuwe site Verrerondreizen.nl maakt vergelijken nog makkelijker

Het antwoord op de vraag Welke reisorganisatie gaat naar welk land? staat sinds januari op de nieuwe website www.verrerondreizen.nl. De makers van de site hebben voor ons uitgezocht bij wie je terecht kunt wanneer je een rondreis wilt maken op een verre bestemming. Kies bijvoorbeeld voor het land Thailand voor een overzicht van alle aanbieders van rondreizen naar Thailand. Vervolgens kan het aanbod van de reisorganisaties voor dat ene land eenvoudig worden vergeleken door een directe link naar het specifieke landenaanbod van de aanbieder te volgen.

www.wereldwijzer.nl). Sinds de oprichting deze maand is de site al bezocht door ruim 4.000 internetters die op zoek zijn naar een rondreis op een verre bestemming.

De website Wereldwijzer.nl is een online reiscommunity waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 58.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer.nl. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in de diverse wereldcontinenten. Voor een aantal populaire vakantielanden is een apart reisforum opgezet. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer.nl ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door ruim 130.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. Wereldwijzer.nl VOF is eigenaar en exploitant van de reiscommunity Wereldwijzer.nl en diverse reissites voor het boeken van reizen en vakanties.

Noot voor de redactie,