Den Haag Marketing

Genomineerden Den Haag Marketing Promotieprijs 2007

DEN HAAG - De nominaties voor de Den Haag Marketing Promotieprijs 2007 zijn bekend! Op 16 januari is de jury bijeengekomen en hebben na lang beraad de knoop doorgehakt. Uit het aantal opgegeven nominaties zijn in alle vier de categorieën drie kandidaten gekozen die zullen strijden om de felbegeerde Den Haag Marketing Promotieprijs 2007. Tot en met 1 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde via de website www.promotieprijs.nl.

Op 10 maart wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreikingsavond in Theater Diligentia. De Den Haag Marketing Promotieprijs is voor de persoon of organisatie die zich in 2007 op een onderscheidende manier heeft ingezet voor de promotie van de stad Den Haag. De publieks- en juryprijs wordt voor de 16e keer uitgereikt en kent vier categorieën. Te weten Cultuur, Sport, Toerisme/Economie en Publieksevenementen, met één uiteindelijke hoofdwinnaar. De jury bestaat uit wethouder Frits Huffnagel, Gerard Milo (RTV West), Dennis Mulkens (AD/Haagsche Courant) en Anja Overhoff (Den Haag Marketing).

De genomineerden:

Toerisme/Economie:
Tuk Tuk Company
Sjors & Co
HTM

Cultuur:
Toneelvoorstelling 'Liefdesbrieven'
Festival Classique
TodaysArt 2007

Sport:
Koninkrijksspelen
Beachsport Stadion
Red Bull Knock Out

Publieksevenementen:
The Hague Festivals
Serious Request
Beatstad

Voor meer informatie over de genomineerden van de Den Haag Marketing Promotieprijs 2007 zie de bijlage bij dit persbericht of www.promotieprijs.nl .

Den Haag Marketing
De Den Haag Marketing Promotieprijs is een initiatief van Den Haag Marketing, de overkoepelende marketing en promotie organisatie voor de stad Den Haag en haar beide badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Het Haags Uitburo, de VVV kantoren, het Convention bureau en Den Haag Topsport zijn onderdeel van Den Haag Marketing.


---
Noot voor de redactie (

Den Haag Marketing