Persbericht

22 januari 2008

LEWIS Groep opent Benelux-vestiging OCTANE

~ Internationaal PR-bureau start nieuwe divisie om brede IT-markt van dienst te kunnen zijn ~

OCTANE PR is in januari gestart als nieuwe divisie van de LEWIS Groep in de Benelux. LEWIS zag een enorme toename van het aantal klanten, waarvan een gedeelte mogelijk activiteiten zou kunnen ontplooien in de markt van reeds bestaande klanten. OCTANE PR kan deze klanten nu volledig voorzien van de service die zij verdienen. De divisie is verder al actief in Engeland, Duitsland en Frankrijk.

Vanuit Eindhoven gaat OCTANE een deel van het snelgroeiende klantenbestand van de LEWIS Groep bedienen. Het OCTANE-team staat onder leiding van Ingrid van den Nieuwenhof. Zij heeft ruim zes jaar ervaring in de PR-wereld en heeft meer dan drie jaar voor LEWIS PR gewerkt. Huidige klanten van OCTANE zijn onder andere Cognizant, hybris, Postini en SD WORX.

LEWIS Benelux is in 2000 opgericht en is sindsdien enorm gegroeid, waardoor we nu een nieuwe divisie kunnen openen , zegt Yvonne van Bokhoven, Senior Vice President business development bij LEWIS PR Benelux. OCTANE is een welkome aanvulling binnen de LEWIS Groep en het team zal er alles aan doen om ook deze divisie tot een groot succes te maken.

(201 woorden)