Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Pieter Vreedeplein volledig verhuurd: Free Record Shop en Topmerk Schoenen vestigen zich als laatsten aan het Pieter Vreedeplein!

Tilburg, 22 januari 2008 | Free Record Shop en Topmerk Schoenen vestigen zich aan het Pieter Vreedeplein. Hiermee zijn alle winkelruimten aan de Pieter Vreedestraat en Pieter Vreedeplein volledig verhuurd.

Op 19 maart 2008 zullen alle winkels aan het Pieter Vreedeplein hun deuren openen voor het publiek. Vier winkels gelegen aan de Pieter Vreedestraat zijn inmiddels geopend, te weten Bandolera, State of Art, Rituals en So Chic. Ook de bioscoop Must See is al vanaf begin december 2007 open.

Free Record Shop:
Deze entertainmentketen opende haar eerste filiaal ruim 35 jaar geleden in Schiedam. Inmiddels beschikt de winkelketen over ruim 180 filialen in Nederland. Je kunt er terecht voor music, movies, games en more, zoals accessoires, tickets, prepaidkaarten en cadeaubonnen.

Topmerk Schoenen (TMS):
In Tilburg wordt de 12e winkel van Topmerk Schoenen geopend. TMS is nog een vrij nieuwe winkelformule. TMS opende in september 2001 in Batavia Stad - Lelystad de eerste vestiging. Wegens groot succes werden kort daarna vestigingen geopend in Groningen en Nijmegen en de laatste was in november 2007 in Enschede. Deze nieuwe kwaliteitsschoenenwinkel verkoopt A-merken in de kinder-, dames- en herencollecties met altijd voordeel. Topkwaliteit volgens de laatste mode, met ongekende kortingen. Het publiek vindt hier alle bekende topmerken van Ecco, Esprit, Clarks, Pikolinos, Helioform, Timberland, CAT, Esprit en Cellini tot Naturino en Van Lier.

Het laatste nieuws
Nog 56 dagen tot de officiële opening van de winkels gelegen aan het Pieter Vreedeplein en de Pieter Vreedestraat. Kijk voor het laatste nieuws rondom de opening, de activiteiten daaromheen en acties in uw (plaatselijke) krant of surf naar www.hetnieuwegezichtvoor.nl.

Het project 'Pieter Vreedeplein' is een ontwikkeling van de Pieter Vreedeplein Ontwikkeling C.V.; een joint venture van Bouwfonds MAB en de gemeente Tilburg. www.pietervreedeplein.com.

einde bericht | 22 januari 2008