Time : 10:26:02
Date : 08 January 2008
Sender Name: Profoss

Betrouwbare informatie omtrent virtualisatie!

Tegenwoordig heeft iedereen het over virtualisatie maar het is niet eenvoudig om het kaf van het koren te scheiden en de degelijke informatie uit heel deze informatiestroom te halen. Om u hierbij te helpen organiseert Profoss op 22 en 23 januari een conferentie volledig gewijd aan virtualisatie met de bedoeling aan de deelnemers objectieve en factische gegevens te verschaffen.

De eerste dag wordt aandacht besteed aan de organisatorische impact ingevolge de implementatie van virtualisatie in een bedrijf; de tweede dag worden de technische aspecten onder de loep genomen. De sprekers zijn allen virtualisatie-specialisten met diverse profielen zodat de problematiek onder verschillende invalshoeken kan benaderd worden :


* Duncan Hardie, Solaris Product Manager bij Sun
* Mike Kreiten, Product Manager workstation and server bij AMD
* Frank Kohler, Virtualization Project Manager voor SUSE bij Novell
* John Abbott, Chief Analyst bij The 451 Group
* Kris Buytaert, Co-auteur van Virtualisation with Xen
* Tarry Singh, Virtualisation Advisor, Principal Analyst en CEO Avastu Research

* Kristof De Spiegeleer, Q-Layer CEO

* Herbert Poetzl, Project Leader Linux-VServer
* Niko Nelissen, VP Business Development Q-Layer
* Mattias Rechenburg, OpenQRM Project Manager

* Werner Fischer, Developer en Specialist OpenVZ

Hier is helemaal geen sprake van een of andere oplossing naar voren te schuiven; de bedoeling is objectieve informatie gebaseerd op concrete ervaringen en reële gevallen over te brengen.

De inhoud van de presentaties wordt met bijzondere aandacht bekeken. Alle presentaties worden in het Engels gebracht en zullen in geen geval herleid worden tot een informatie-arme marketingshow. De sprekers en de presentaties werden uitgekozen op basis van hun toegevoegde waarde aan het evenement. Deze keuze staat los van de sponsoringakkoorden afgesloten met bedrijven die dit evenement ondersteunen, zoals ...

Het evenement vindt plaats op 22 en 23 januari 2008 in hartje Brussel, namelijk in het Thon Hotel Brussels City Centre. Het is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer (Noordstation en metrostation Rogier op wandelafstand) en met de wagen (parkeergelegenheid nabij).

Een uitgebreider persdossier is beschikbaar op
http://www.profoss.eu/press

Contact
Bauduin Raphaël
rbauduin@profoss.eu

+32 479 989 969

URL: http://www.profoss.eu/press

Link to Press Release - UK Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL