Apple Benelux

Media Alert:

Apple kondigt financiële resultaten eerste kwartaal fiscaal jaar 2008 aan / 22 januari

WAT: Aankondiging Financiële resultaten Apple: Fiscaal jaar 08, eerste kwartaal

WANNEER: Dinsdag, 22 januari 2008, 23u00 CET

WEBCAST: Apple voorziet een live audio streaming van de conference call over de financiële resultaten van het eerste kwartaal FY08 met het gebruik van Apple's industry-leading Quicktime multimedia software. De live audio webcast zal beschikbaar zijn op Apple's website op www.apple.com/quicktime/qtv/earningsq108/. Om mee te luisteren heb je een versie van QuickTime 6 of QuickTime 7 nodig. Deze kan gedownload worden op www.apple.com/quicktime.

De opname van deze conference call is eigendom van Apple en beschermd door de Amerikaanse auteursrechtenwetgeving en internationale verdragen. Elke vorm van reproductie of distributie vereist de schriftelijke toestemming van Apple. Gelieve hiervoor Apple Public Relations of Apple Investor Relations te contacteren.

Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personalcomputerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Tegenwoordig loopt Apple op innovatiegebied nog steeds voorop met zijn bekroonde computers, het besturingssysteem OS X, het iLife-programmapakket en de professionele programma's. Apple speelt bovendien een toonaangevende rol in de digitalemuziekrevolutie dankzij zijn draagbare iPod-muziek- en -videospelers, en de internetwinkel iTunes Store. Daarnaast heeft Apple dit jaar de mobieletelefoonmarkt betreden met de iPhone.

Surf voor internationale persberichten en foto's in hoge resolutie van alle producten van Apple, naar www.apple.com/pr De algemene website van Apple Nederland vindt u op www.apple.com/nl

© 2008 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes, iPhone, Apple TV en iPod zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.
---
Stephanie Schollaert | Public Relations Belux | Apple Benelux B.V.

Buro & Design Center, 5th floor
Heizel Esplanade 1box 100
B - 1020 Brussels
Belgium
Registration number 450.926.670

T +32 (0)2-474-42-57
F +32 (0)2-474-43-00
M+32 (0)477-99-42-36
E schollaert.s@euro.apple.com