Ingezonden persbericht


Persbericht

Lokale NVM-makelaars ondersteunen doe-het-zelf verkopers met beetjehulp.nl

Kwalitatief én goedkoop doe-het-zelf concept

Heerenveen, 22 januari 2008 - Vanaf 23 januari kunnen huiseigenaren zelf hun huis verkopen met de hulp van een professionele, lokale NVM-makelaar, tegen een vaste lage prijs van 1299 euro. Met beetjehulp.nl houden huiseigenaren de touwtjes zelf in handen, terwijl ze op essentiële punten zoals prijsbepaling, bezichtigingen en onderhandelingen, terug kunnen vallen op de expertise van een NVM-makelaar met kennis van de lokale woningmarkt. De huiseigenaar ontvangt een professioneel doe-het-zelf verkooppakket en kan - waar nodig - altijd terugvallen op de NVM-makelaar in de buurt. Ruim 150 NVM-makelaars door heel Nederland zijn inmiddels werkzaam voor beetjehulp.nl.

Rotero groep, initiatiefnemer van beetjehulp.nl, kondigt vandaag de lancering aan van dit nieuwe doe-het-zelf concept in de makelaardij. Commercieel directeur Arthur Matien: "De markt is aan het veranderen. De consument wordt zelfstandiger en prijsbewuster. Bovendien vindt een grote groep huisverkopers de traditionele makelaar te duur. Recent onafhankelijk onderzoek wijst uit dat voor 25 procent van de huiseigenaren de prijs bij de keuze voor een makelaar doorslaggevend is. Daarnaast komt naar voren dat 33 procent zelf zijn huis zou willen verkopen via internet en 70 procent vindt ondersteuning door een lokale NVM-makelaar zeer belangrijk. Beetjehulp.nl speelt in op de behoeften van de consument en biedt het beste uit twee werelden: een vaste lage prijs van 1299 euro en toch de ondersteuning van een professionele makelaar uit de buurt."

De huizenmarkt is de laatste jaren enorm veranderd. Steeds meer huiseigenaren wensen de touwtjes zelf in handen te nemen, maar willen op essentiële punten kunnen terugvallen op de expertise van een lokale makelaar. "Met beetjehulp.nl bieden wij huiseigenaren deze mogelijkheid," zegt Matien."Ons doel is om met beetjehulp.nl een belangrijke positie te verwerven in het doe-het-zelf segment."

Huiseigenaren kunnen zich vanaf 23 januari aanmelden op www.beetjehulp.nl. De dienst is in heel Nederland beschikbaar met ondersteuning van 150 aangesloten NVM-makelaars.


- einde -

Voor meer informatie of een interviewverzoek kunt u contact opnemen met:

Pride PR
Jessica van Rijswick
Telefoon 071 568 00 28
jessica@pridepr.nl

Rotero groep
Arthur Matien
Telefoon 0513 - 64 14 66
arthur@roterogroep.nl

beeldmateriaal is op te vragen bij Pride PR: www.pridepr.nl

Over Rotero groep
Rotero groep uit Heerenveen houdt zich bezig met het ontwikkelen van franchiseformules voor de makelaardij en financiële dienstverlening. Momenteel bestaat Rotero groep uit vijf beeldbepalende organisaties op het gebied van marketing en franchise in de makelaardij o.z. Dit zijn, Garantiemakelaars, , Makelaars Netwerk (aankoop service Vereniging Eigen Huis) , Woonaccent Makelaars, Centrado en beetjehulp.nl. Rotero groep is voor de makelaardij toonaangevend op het vlak van dienstverlening, met als uitgangspunten kwaliteit en efficiency, waardoor makelaars in staat zijn de juiste dienstverlening aan de consument te bieden. In totaal werken er veertig personen bij de Rotero groep. Voor meer informatie kunt u terecht op www.roterogroep.nl