Ingezonden persbericht


De Jabra BT3030: een stoere headset in uniek
'dog tag' ontwerp

Creëer je eigen urban stijl

Breda, 22 januari 2007 - Vandaag introduceert GN de Jabra BT3030 headset. Een Bluetooth stereo headset met trendy en onderscheidend 'dog tag' design. Overal waar je maar wilt kun je via deze hippe mode-accessoire bellen en muziek luisteren. Natuurlijk is de BT3030 op afstand te bedienen; de telefoon of muziek-/MP3-speler blijft dus gewoon in je broekzak.

Bepaal jouw eigen draagstijl

Stoer handsfree bellen en muziek luisteren zonder ooit een gesprek te missen, daar staat de Jabra BT3030 voor! Bijkomend voordeel is dat je je eigen draagstijl kan bepalen. Natuurlijk kan het trendy of opvallend stoer met de bijlegeverde metalen- of een zelf gekozen bijpassende ketting. Maar het kan ook discreet door de afneembare kledingclip te gebruiken die op jas, riem op tas bevestigd kan worden. De Jabra BT3030 past bij elke stijl; trendy en discreet of juist opvallend stoer, elke dag kun je zelf opnieuw bepalen wat bij je humeur past.

Een fashion statement dat klinkt als muziek in de oren

Gebruik het urban ontwerp met metalen uiterlijk van de BT3030 en creëer daarmee die eigen street style. En met de BT3030 zie je er niet alleen goed uit; het is ook een fashion statement mét geweldige geluidskwaliteit.

Afspelen, pauzeren, een nummer overslaan, volume aanpassen? Je beheert jouw favoriete muziek eenvoudig op afstand. Door de ingebouwde microfoon van de BT3030 kunnen gesprekken direct vanaf de headset worden aangenomen. Je houdt je handen vrij door de Bluetooth connectie en belt relaxed handsfree. De headset is zelfs bestand tegen regen en kan dus gerust buiten gebruikt worden. Via een indicatielampje op de voorkant zie je altijd in één oogopslag wat de status van de headset is.

De Jabra BT3030 wordt compleet geleverd met verwisselbare oordopjes in 3 verschillende maten voor dat ultieme persoonlijk comfort. Daarnaast is het mogelijk om voor je eigen favoriete koptelefoon te kiezen.

Prijs en beschikbaarheid:

De Jabra BT3030 is per direct beschikbaar voor de adviesverkoopprijs van ¤69,95

Kenmerken en specificaties

* Stoere headset in 'dog tag' ontwerp om muziek te luisteren en te bellen
* MultiPoint: kan tegelijkertijd met muziek-/MP3-speler en mobiele telefoon gepaired worden
* De mogelijkheid om je muziek-/MP3-speler volledig bedienen zonder je telefoon of muziek-/MP3-speler uit je tas of broekzak te halen
* De muziek wordt automatisch gepauzeerd/gestopt wanneer er een gesprek binnenkomt.
* Tot 7 uur muziek luisteren, tot 8 uur spreektijd en tot 230 uur stand-by tijd
* Verwisselbare oordopjes in 3 verschillende maten voor ultiem persoonlijk comfort
* Weegt slechts 30 gram (incl. oordopjes)
* Auto-pairing voor optimaal pairings-gemak
* Metalen lanyard en handige kleding-clip zijn inbegrepen, zodat je eigen favoriete draagstijl kunt kiezen: trendy en discreet of juist opvallend stoer
* Te personaliseren met eigen ketting of koptelefoon
* Uitgerust met de innovatieve DSP (Digital Sound Processing)-technologie en akoestische schok bescherming voor optimale geluidskwaliteit en gehoorbescherming
* Ondersteunt Bluetooth 2.0 headset en handsfree profiel - tot 10 meter bereik
* Regenwater bestand en stoer ontwerp

* Kenmerken:

* Afstandbediening om muziek af te spleen
* Beantwoorden en beëindigen van gesprekken
* Voice Dial

* Laatste nummer herhalen

* Gesprek weigeren

* Wisselgesprek/ gesprek in de wachtstand
* Mute-functie

* Muziek afspelen

* Weegt minder dan 30 gram

* Uitgerust met de innovatieve DSP (Digital Sound Processing) - technologie en akooestische schokbescherming voor optimale geluidskwaliteit en gehoorbescherming

Over GN
GN is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met 1.900 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt, produceert en brengt GN een uitgebreid aanbod aan headsets mét en zonder draad op de markt. Voor zowel mobiele consumenten als professionals op kantoor en in Call Centers. GN activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN is onderdeel van GN Store Nord, dat sinds 1869 mensen helpt met communiceren. GN Store Nord is genoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange.



Ingezonden persbericht