Océ Business Services vertrouwt op Grützmacher Rubin couverteersysteem


HEEMSKERK, 20080122 -- Grützmacher, fabrikant van couverteersystemen, vergaarsystemen en couverteer- en sealsystemen, maakt bekend dat Océ Business Services twee Grützmacher Rubin couverteersystemen heeft aangeschaft. De systemen zijn uitgerust met zuiglucht rotatiefeeders in combinatie met Datamatrix leeskoppen en een compleet vouwstation. Voor meer informatie www.grutzmacher.nl

Aan de beide couverteersystemen is een mail piece control systeem geplaatst. Volledige tracking van alle documenten van begin tot het einde in de envelop is gewaarborgd omdat er na het couverteren een code gelezen word door het venster heen.

"Het is voor ons van grote betekenis dat organisaties als Océ hun keuze laten vallen op onze couverteersystemen. Océ heeft continuiteit, zekerheid en betrouwbaarheid van hun eigen producten hoog in het vaandel staan en eisen dit ook van een couverteersysteem, en terecht. Het verkopen van een couverteersysteem is één, het uitbouwen van deze relatie door het kunnen voldoen aan service afspraken en simpelweg de klantenwensen altijd op nummer één te hebben staan is twee, en dit is juist de kracht van Grützmacher", aldus Timo van der Ploeg, Sales Manager Grützmacher.

Het Rubin couverteersysteem

Het Rubin couverteersysteem is het kleinste en goedkoopste couverteersysteem ter wereld dat werkt met verschillende feeders waaronder zuiglucht rotatiefeeders. Dit systeem heeft de eigenschappen van een hoogvolume couverteersysteem alleen niet het prijskaartje. Eindelijk een flexibel productiesysteem voor de prijs van een grotere kantoormachine. Vijf verschillende toevoerstations kunnen op één configuratie geplaatst worden en ook het lezen van alle bekende leescodes zoals OMR, Barcode, OCR en datamatrix is op alle toevoerstations mogelijk. Er is voor bijna iedere verwerking een passend Grützmacher systeem samen te stellen.

Over Océ Business Service

Océ Business Services is de snel groeiende dienstverlenende tak van Océ in Nederland. Zij verzorgt het documentbeheer voor een groot aantal topondernemingen en grote organisaties en is gespecialiseerd in veranderingstrajecten, waarbij werkzaamheden zoals repro, post en archief worden overgenomen. Deze diensten worden vervolgens ontwikkeld tot een integraal onderdeel van de digitale informatievoorziening van de klanten van Océ. De dienstverlening wordt in-house aangeboden waarbij medewerkers van de klant worden overgenomen of gedetacheerd. Océ Business Services groeit in Nederland jaarlijks met circa 20 procent. Wereldwijd werken binnen Océ Business Services circa 8.000 medewerkers.

Océ Business Services heeft gekozen voor Grützmacher als partner, omdat Grützmacher de mid-volume-systemen bood die het best bij de complexiteit van de opdrachten aansloot. Tevens omdat Grützmacher een flexibele organisatie is die heeft laten zien te willen en kunnen meedenken in elk vraagstuk dat wij op het gebied van couverteren beantwoord wilde zien. Zeer goede communicatie tussen technische collega's van Océ en Grützmacher hebben ervoor gezorgd dat de implementatie van de Datamatrix code nauwelijks problemen op heeft geleverd. De keuze voor de Grützmacher couverteersystemen is mede gebaseerd op de gebruiksvriendelijkheid en robuuste bouw van het systeem, aldus de heer Jan-Hein van Daelen, Operational Manager Océ Business Services.





Grützmacher System