Nu ook een vergelijkingssite op het gebied van beauty


'S HERTOGENBOSCH, 20080122 -- Iedere vrouw heeft wel eens een probleem op het gebied van beauty. Deze problemen willen we het liefst zo snel mogelijk verhelpen met de beste producten. Choosebeauty begeleidt jou naar het ideale beautyproduct. Op www.choosebeauty.nl kun je online beautyproducten vergelijken en beoordelen. Choosebeauty is de zoekmachine waar je op zoek gaat naar het beste product om zo snel mogelijk van je problemen af te komen.

Stel je voor: Je kijkt 's avonds in de spiegel en je hebt een grote puist op je gezicht. Over 4 dagen heb je een belangrijke date en deze puist moet dan weg zijn. Voorheen zou je alle websites van de leveranciers moeten bekijken om te kijken welke producten je hiervoor kunt gebruiken. En dan is het ook nog de vraag of het product waar je voor kiest de puist binnen 3 dagen laat verdwijnen. Op www.choosebeauty.nl geef je het woord puist in de zoekbalk en je krijgt direct te zien welke producten je hiervoor kunt gebruiken. Daarnaast kun je door beoordelingen van anderen zien of de producten daadwerkelijk helpen.

Op www.choosebeauty.nl kun je niet alleen de producten vergelijken, je leest hier ook tips die bijdragen aan een mooi uiterlijk. Choosebeauty doet er alles aan om jou er op je mooist uit te laten zien. Geef ook je beoordeling over de producten die jij hebt gebruikt en help hierbij anderen in hun zoektocht naar het ideale beautyproduct.

Vergelijkingssites zijn de laatste tijd veel in het nieuws geweest omdat men zich afvraagt of de beoordelingen door de gebruikers zijn gegeven of door de leveranciers. Op Choosebeauty kun je zien welke beoordelingen de betreffende persoon nog meer heeft gegeven en dekt zich op deze manier daarvoor in. Daarnaast kan er ook maar 1 beoordeling per persoon worden gegeven en worden alle beoordelingen gecontroleerd voordat ze op de site vermeldt worden.





Choosebeauty