Speciale KUIP-editie van De vrienden van Amstel LIVE! afgelast.

22/01/2008 19:52


In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft organisator One & Only Productions vandaag besloten om de speciale editie van De vrienden van Amstel LIVE! in de Rotterdamse Kuip af te gelasten.

One & Only Productions respecteert hiermee de uitspraak van de Rechtbank in het geschil tussen de organisator en Heineken over de inhoud van de sponsorovereenkomst. One & Only Productions, behalve organisator tevens formathouder van dit populaire muziekevenement, benadrukt dat deze uitspraak geen gevolgen heeft voor de uitverkochte concertreeks in Ahoy Rotterdam die vanaf donderdagavond van start gaat. De voorbereidingen voor de negen uitverkochte concertavonden in Ahoy zijn momenteel in volle gang.

'Ik betreur de uitspraak, maar voor ons en de artiesten ligt op dit moment de focus vooral op de negen geweldige jubileumconcerten die we met meer dan 90.000 vrienden vanaf donderdag in Ahoy gaan vieren! Met meer dan 16 topartiesten gaan wij Tien Jaar 'Samen Elkaars Hits' op grootse wijze vieren, en daar zal nog lang over worden nagepraat.', aldus Robin Groenveld, namens One & Only Productions.

Kaarten die voor De vrienden van Amstel LIVE! in De Kuip gekocht zijn via Ticket Service kunnen worden geretourneerd bij de grotere postkantoren, VVV's, GWK's, Free Record Shops en de bekende voorverkoop-adressen. Kaarten kunnen worden geretourneerd tot uiterlijk maandag 3 maart 2008. Kaartkopers die in het bezit zijn van een ticketfast-ticket worden persoonlijk door Ticket Service benaderd.

Op donderdag 31 januari zal Radio 2 tussen 23.00 en 01.00 uur een uitzending verzorgen vanuit de backstagebar van De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy. Op vrijdag 1 februari is tussen 19.00 en 24.00 uur het hele concert te beluisteren via Radio 2. Zaterdag 9 februari is vanaf 21.35 uur het hele concert te zien via Nederland 3.





http://www.oneandonly.nl