Ingezonden persbericht


KVM Groep lanceert Project Mojito tijdens Paperworld 2008

Strategische aankondiging wordt onderstreept met workshop cocktails mixen

Etten-Leur- 2 januari 2008 - KVM Groep zal tijdens Paperworld 2008 (23 tot en met 27 januari 2008 in Frankfurt) een belangrijke strategische verandering bekendmaken onder de naam Project Mojito. Om dit nieuws kracht bij te zetten organiseert KVM Groep activiteiten waarmee de kracht van kwalitatief vakmanschap wordt onderstreept. De aankondiging heeft betrekking op de verschillende bedrijfsonderdelen van KVM Groep: KVM-Supplies is verantwoordelijk voor verkoop, marketing en distributie van o.a. remanufactured cartridges, Wecare is het leidende merk in remanufactured cartridges, Dissit is vooraanstaand distributeur van printerbenodigdheden en computersupplies, Recoll is een belangrijke cartridge inzamelaar en CVM is de state-of-art productiefaciliteit voor cartridge remanufacturing.

Om de aankondiging te onderstrepen krijgen klanten en relaties op donderdagavond 24 januari de gelegenheid om zelf een Mojito (of een andere cocktail) te mixen tijdens de informele borrel, in een workshop onder leiding van een bartender. Bij het mixen van een cocktail moeten de ingrediënten kloppen, maar het is de specialist die van de ingrediënten het beste eindresultaat maakt. Het totaalconcept krijgt een aansprekende naam zodat iedereen het begrijpt en de meerwaarde ziet. Het is immers niet alleen een verzameling ingrediënten; het is een samenhang van smaken door een specialist zo bij elkaar gevoegd dat het naar meer smaakt! Dat is tevens het thema van Project Mojito zoals die op 23 januari bekend wordt gemaakt.

Tevens worden bezoekers tijdens de gehele beurs op de stand ontvangen met een Cappuccino gemaakt door een gekwalificeerde Barista, iemand die koffie maakt zoals een chef-kok een diner bereid. Onder het genot van een ongeëvenaarde Cappuccino, krijgen bezoekers aan KVM Groep ( stand nummer F61, hal 4.0) toelichting op Project Mojito.