Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden binnenterrein Koopvaardijhof

In opdracht van de deelgemeente Feijenoord start Gemeentewerken, Werf Feijenoord, woensdag 23 januari met werkzaamheden op het speelterrein aan de Koopvaardijhof.

Wat gebeurt er?

* de schommel en de glijbaan worden vervangen door gelijkwaardige toestellen;

* in overleg met de bewoners wordt nagegaan welke speeltoestellen de twee klimbeesten gaan vervangen.

* onder alle toestellen wordt kunstgras in de kleur groen aangebracht;

* de zandbak wordt tijdelijk verwijderd. Ook hier wordt samen met de bewoners bepaald waar deze zandbak uiteindelijk komt te liggen.

Werktijden en overlast
De werkzaamheden op het binnenterrein vinden uitsluitend overdag plaats. Gemeentewerken doet haar uiterste best om eventuele hinder zoveel mogelijk te beperken.

Tijdsduur
De klus moet in ongeveer 2 weken zijn geklaard. Weersinvloeden of onvoorziene omstandigheden kunnen de geplande data en de tijdsduur beïnvloeden.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wijkregisseur van het Noordereiland, via telefoonnummer (010) 291 60 29. Voor vragen over de uitvoering kunt u terecht bij de heer P. Roubos van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 217 19 17.

Het speelterrein aan de Koopvaardijhof wordt onder handen genomen door Gemeentewerken. De werkzaamheden beginnen op 23 januari en duren ongeveer twee weken.