Gemeente Bussum

Inloopmiddag ontwerp speelplaats Elise Dammershof

Na een verzoek van bewoners heeft de gemeente Bussum de mogelijkheden van een speelplaats aan de Elise Dammershof onderzocht. Het plan voor een speelplaats en het opknappen van het omliggende groen is nu klaar. Het resultaat wordt tijdens een inloopmiddag op woensdag 23 januari aanstaande gepresenteerd.

De afdeling Wijkbeheer van de gemeente Bussum gaat in maart en april 2008 het plantsoen aan de Elise Dammershof opnieuw inrichten om er vervolgens een speelplaats voor kinderen tot 12 jaar te maken. De plannen voor het plantsoen zijn ontstaan op verzoek van bewoners uit de buurt. Naar aanleiding van een bijeenkomst in de buurt is een bewonersgroep gevormd. Deze groep is samen met de gemeente aan de slag gegaan om de wensen en opmerkingen uit de buurt voor een nieuw plantsoen te verwerken in een plan. Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp op 13 december 2007 vastgesteld. De werkzaamheden zullen begin maart 2008 van start gaan en worden gefaseerd uitgevoerd. Het is de bedoeling dat het plantsoen eind april klaar is.

Uitnodiging inloopmiddag

De gemeente nodigt iedereen, maar vooral ook kinderen, uit om op woensdagmiddag 23 januari tussen 15.00 en 18.00 uur het plan te bekijken in het gemeentehuis. Hierbij kunt u gebruik maken van de bestuursingang van het gemeentehuis bij het carillon.